Wednesday, November 20, 2013

Aku timbul di permukaan

Hai Hai Hai..

Hahahaa macam gedik je aku kan.. Aku timbul dipermukaan?? Apakah?? Hahahaa.. Maksudnya aku kembali timbul di dunia blog ni.. Ini entri ke-2 aku setelah sekian kurun menyepi.. Mungkin aku kehilangan sedikit rentak tutur kata acara menaip aku.. Mungkin tidak seperti dahulu.. Tetapi tak mengapalah.. Asalkan aku tetap minat untuk menaip entri.. 

Aku sebenarnya ni tak tahu nak cerita apa.. Sepatutnya ni masa untuk aku tidur.. Esok aku akan mula bekerja pagi pagi buta! -__- Kebiasaannya waktu kerja aku dari pukul 10.30 pagi sampai pukul 8 malam.. Tetapi esok ada event dekat dengan stadium Selayang so kena lah aku bangun awal pagi.. Btw aku ni kerja event management.. So korang faham faham je lah kan.. hehehee.. Penat tetapi berbaloi.. :) 

Banyak benda yang aku nak kongsi dengan korang semua sebenarnya ni tapi.....nanti nanti je lah.. Masa tak mengizinkan lah.. hurmmm

Jumpa lagi..

__ tamat yang belum bernoktah __

No comments: