Monday, June 20, 2011

Skirt jenama Nora Elena pulak dah..

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Cerita nora elena dah habis dah kan?? Tetapi sekarang ni heboh pulak pasal skirt jenama nora elena.. hahahaha.. Macam-macam cara orang nak ambil kesempatan dari pengaruh media kan.. Tapi tidak mengapa sebab tidak mendatangkan kesan2 yang negatif.. Aku rasalah.. hehehe.. Sekurang-kurangnya peniaga ni ada idea untuk di hasilkan.. hehehe..



Haa amacam korang??  Tertarek tertawan?? hahaha.. Kalau ade yang berkenan tu, nah pergi pada link ini.. skirt nora elena.. Aku ada share ke dengan si penjual ni?? Ouhh tidaklah.. hehehe...



...tamat...

8 comments:

eykaa aziz said...

cam xbrp nk same je? hehe..

Miss Y and Her World said...

ohh nasib baik skirt labuh. sebab Nora Elena kan selalu pakai skirt pendek ;)

Teka-teki Dari Cikgu

GKA said...

macam2 da

suha said...

adeih penangan nora elena (^_^)

meaw said...

pulokkkkkkk.lepas tudung ekin,tudung datuk k lak,pastu skirt nora elena......macam-macam..tapi,boleh la tahan lawanya...

eQuRlz said...

rasanya mcm skirt ni dah lama dah ada kt pasaran.. tp xbernama kot.. pastu skg ni bru timbul nama nora elena tu kot.. hehehe

p/s:meh la baca cerita hantu kt blog eqa :)

puanbee said...

nora elena adalah fenomena ... huhu

Payung Sutera said...

follow blog sy..