Wednesday, June 22, 2011

Mohon jasa baik blogger dan pembaca (^_^)

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Kali ni aku ingat nak mintak tolong korang-korang lah.. Para blogger dan pembaca.. Ade orang kate kalau buat tajuk dan entri macam ni sebenarnye untuk meraih perhatian pembaca dan untuk mendapat traffic yang banyak.. Itu terpulanglah kepada mereka untuk menilai.. Aku buat entri ni untuk tolong kekaseh hati aku untuk menang satu kontest ni.. Insya-Allah.. Tak kan korang tolong-tolong kosong je kan?? hehehe.. Kalau korang dah tolong klik LIKE nanti, korang bagitahu lah kat aku kat komen bawah ni nanti.. Aku akan letak name korang ( kalau ada blog pun bagus jugak ) korang kat blog aku kat bahagian "SAYAP KANAN KU!!!"... Korang nampak tak?? 

Jadi apa yang perlu korang lakukan?? Sangat Mudah!!

1) Korang kena tekan "LIKE" di page NEYA LENS (mate saia jd comey bile saia pakai lens).. Link nya ini http://www.facebook.com/pages/Neya-lens-mate-saia-jd-comey-bile-saia-pakai-lens/209405642431167 

2) Korang tekan "LIKE" pada gambar bawah ini.. Pastikan gambar yang bawah ini dulu baru klik LIKE taw.. Link nya http://www.facebook.com/photo.php?fbid=213520918686306&set=a.212670982104633.52318.209405642431167&type=1

 


3) Dah klik ke?? Kalau dah, bagitahu aku name FB korang kat komen bawah ni.. Kalau korang ade blog, bagitahu la jugak macam ni :-

aku dah like dah.. name fb aku Hezrey Xiong Lee (cengkerangcipot.blogspot.com)


Mudah kan?? Aku akan letak name korang kat blog aku bahagian "SAYAP KANAN KU!!!" tu.. Ok tak?? Aku mohon jasa baik korang semua agar dapat tolong aku vote gambar ni.. Tolong taw.. 
Terima kasih semua!! (^_^)


...tamat...

2 comments:

deqja temOk said...

ciap ~ comel toi awex awk ! cute
ciap ade lesong batu ~ i like

fb :: antoo deqja
blog :: http://mucuxmellow.blogspot.com/

cengkerangcipot said...

thx kawan :)