Wednesday, June 22, 2011

Jom tunjukkan skills korang bermain bola keranjang untuk menang RM5000!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Haa korang pandai main bola keranjang?? Hebat tak?? Nak menang wang tunai bernilai RM 5000 tak?? Wahh menarik dan meriah kan?? Ini bukan pertandingan yang aku buat ye.. Apa gila korang aku nak bagi hadiah wang tunai RM5000.. Duit nak makan malam ni pun tinggal 4 hengget je.. Nak makan ape 4 hengget tu?? hahaha.. Pertandingan ini dianjurkan oleh S.O.X.. Apa itu s.o.x.?? S.O.X. tu ialah School Of X yang celcom punya pakej tu lah..




Ok amacam?? Kalau korang berminat, boleh lah carik ahli-ahli untuk buat kumpulan korang.. Untuk info yang lebih boleh klik kat sini http://sox.com.my/star_hoops_2011/index.html#!prettyPhoto/0/.. Itu je aku nak share untuk kali ini..


...tamat...

1 comment:

Dayat said...

pokcik x reti men bola telanjang...eh keranjang