Monday, June 13, 2011

[Gambar] Sekitar Event Angry Birds di Low Yat, Bukit Bintang

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Unuk entri kali ini aku nak bercerita mengenai game angry birds.. Korang tau tak game angry birds?? Kalau tak tahu klik [sini].. Event ni berlangsung semalam di Plaza Low Yat, Bukit Bintang.. Sebenarnya aku tak sempat untuk turut serta dalam event ini sebab aku ade hal lain.. Event ini memerlukan korang untuk bermain game angry birds. Nak main dekat mane? Korang akan di sediakan hp nokia N8!! Ok aku sendiri yang teruja.. hahaha.. Ok jom layan gambar-gambar di sekitar event berkenaan.. Gambar aku perolehi dari seorang rakan aku, Ashaari Ismail yang turut serta dalam event tersebut.. Terima kasih di atas gambar ini ye bro.. :)

Haa gempak kan? Rekod dunia ni.. Nanti kalau aku dapat gambar sijil rekod dunia tu aku akan upload kan..


Nak masuk kawasan ni kena pakai gelang ni..


Haa ni lah keadaan event angry birds ni..


Ramai kan? Sudah pasti sesak Bukit Bintang ni.. huhuhu






Haa yang ini pula adalah event manager untuk event angry birds ni.. Orang kuat ni.. Beliau tidur 3jam je setiap hari demi untuk memastikan setiap perjalanan event ini lancar.. (p/s: beliau ni kawan aku.. sebab tu aku tau..hehehe jangan marah ye leen..)  (^_^)



Ini jelah gambar yang aku perolehi.. Sekiranya aku perolehi lain-lain gambar event ini aku akan upload lagi ye.. Itu jelah entri aku untuk kali ni.. Aku nak sambung main game angry birds ni.. Sumpah aku dah ketagih game ni.. huhuhu..


...tamat...

Nak main game ni?? Klik SINI..

2 comments:

MR. MIND said...

glamer gak menatang ni,....

cengkerangcipot said...

sangat glemer bro.. hehehe