Wednesday, June 29, 2011

[Gambar] Kereta waja dan kancil bercium bontot

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Hari ini aku rasa malas sangat nak buat entri.. Yelah pagi tadi hujan lebat kan.. Malas je anggota badan ni.. hehehe.. Berkenaan dengan tajuk entri aku pada kali ini telah berlaku pada minggu lepas.. Aku tak sempat untuk buat entri.. Maaf.. hiihhi.. Kejadian ini berlaku di dalam Multimedia University kampus Cyberjaya.. Jom kita layan gambar dulu..


Haa amacam?? Baek tak ciuman ni?? hahaha



Haa amek kau kancil.. ishh3...


Ok tak?? Lokasi kejadian di tempat letak kereta di surau bersebelahan ostel wanita MMU, Cyberjaya.. Aku yang berada di tempat kejadian ni terfikir jugak macam manalah boleh berlanggar macamni kan.. Sebab kedua-dua kereta ini tiada pemandu.. Setelah di siasat, rupa-rupanya kereta waja ni terlupa untuk menarik brek tangan (hand break) nya.. Perghh macamni punya orang pun ada jugak ke?? Mungkin pemilik waja ni terkejar -kejar untuk ke kelas sehingga terlupa untuk merik brek tangannya (hand break).. Ishh3.. Kepada anda semua, silalah lebih berhati-hati ye.. (^_^)



...tamat...

No comments: