Tuesday, June 7, 2011

Eh Faizal Tahir ingat name aku?? Wahh sukeee...

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Entri kali ni macam gempak tak?? hahaha.. Aku suka Faizal Tahir.. Tapi aku bukan lah gay gile.. Faizal Tahir atau singkatannnya FT merupakan seorang artis yang sangat berbakat kot.. Tapi tajuk aku ni bukan lah berlaku pada diri aku.. Kejadian ni berlaku pada kawan aku a.k.a. junior aku masa sekolah dahulu.. 


Faizal Tahir dan Syaza Adela

Jom layan entri si Syaza Adela yang bergigi besi ni.. [info]

I went to this one event called The Green Lantern  & DC Comics 2011, where there were so many people wearing the same T-shirt proudly shown the S symbol on their chests. S stands for Superman.

So,

Me : (Poking Faizal Tahir)  Nak gambar! x200
Faizal Tahir : .....Oh hello Syaza Adela!
Me : ............................
Me : ....................................
Me : ....................... *Was about to faint
Me : .... How do you know my name? *Psycho stares
Faizal Tahir : I read all my wall posts you know
Me : ............................................................
Aan : Macam mana Faizal Tahir tahu nama you!!!!!!!!

Okay I was not really about to faint that time, in fact I was like a stone. I looked at him, trying to say something but failed. Only Aan can tell how excited I was, with those sepet eyes turned extra bigger. Like I forgot how to breathe and been completely muted. 

I believe some of you must be like 'Kemon la, Faizal Tahir je pun.' The thing is, no matter how fanatic you are with any singer/actress/dancer wtv wtv, I bet they would never care to know each of their fan full name, or even remember all the faces. Kan?

Only Superman does it


Ok aku nak komen pulak.. Kalau aku berada di tempat Syaza Adela ni pun aku akan TERKESIMA beb.. Mana ada artis kegemaran korang yang akan ingat korang.. Diorang artis-artis ni sibuk memanjang.. Mana ada masa nak ingat muke dan name penuh korang.. Hanya Faizal Tahir yang mampu membuatnya.. :) 


...tamat...

3 comments:

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

pergh glemer g2 : movie mistakes dalam filem KONGSI didedahkan! Jangan baca kalau belum tonton

cahayamata2803 said...

auw!!!!!!!

jeleznye!!!
FT engat name...

sy ni peminat FT jugak~

Hanim Mahali said...

wah! bagusnya ingatan Faizal Tahir ni...