Wednesday, April 13, 2011

Ladies Night Unplugged at Multimedia University Melaka

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Dah bace title entri aku?? Ape lagi? Ayuh la join beb.. hehehe.. Ladies Night di MMU melaka, bunyik macam gempak je kan? Bunyik macam clubbing je kan?? hahaha.. Tetapi ni rupanye macam live band macamtu la.. Aku pun dah lame tak lepak2 tempat live band ni beb.. Dulu aku biasenye aku lepak kat LEPAQ CAFE tetapi sekarang ni dah ditutup.. Adoiii.. Dah2 korang tengok dulu gambar ni..



Haaaaa amacam?? LIYANA FIZI kot.. Hebat tu die beb.. Tu pun kalau korang layan indie la beb.. Kalau tak layan tu duk jauh2.. hahaha.. Haa tu korang nampak tu "LIYANA SAMSUDDIN"?? Die die pun ade kot.. Sangat terbaek lah.. Korang tak kenal jugak sape liyana samsuddin tu?? nak tengok ni..


                    

Ok amacam? Kenal sudah bha? Lawa kan?? hehehe... So kalau korang ni student MMU melaka or duduk di kawasan sekitarnya, jom la join ladies nite ni ye..

...tamat...

2 comments:

Anonymous said...

sgt suke liyana fizi.. go indie!!
eh yana samsuddin tu adek normala samsuddin kan?? klau xsilap la..

Anonymous said...

weh babi la kau ni. main tibai je. tu bukan liyana samsuddin la bangang. bodo punye org