Tuesday, April 12, 2011

Aku tinggalkan MMU demi Universiti Blogger Malaysia | minggu orientasi




Bersempena dengan pembukaan rasmi Universiti Blogger Malaysia, pihak pengurusan sangat mengalu-alukan kehadiran para siswazah sekalian. dan bersempena itu juga, pihak pengurusan ingin mengadakan satu Minggu Orientasi sebagai pembuka acara bagi universiti kita ini.

Macam biasa lah. tak kenal maka tak cinta. so, untuk minggu orientasi ini, pihak universiti hanya ingin para siswazah sekalian untuk memperkenalkan diri anda masing-masing. berikut antara butir-butir yang perlu diisi secara mandatori (wajib) :

  1. letakkan banner UBM dalam entry anda.
  2. nama anda dan nama blog anda.
  3. sejak bila mula berblog.
  4. apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
  5. pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

Tarikh Tutup bagi penyertaan ini : 13 April 2011 (rabu)


Nama: Dzulhazry Bin Zainal Abidin 

Mula berblog pada tahun 2007.. Sebab pada ketika itu aku tak tahu nak buat apa.. So sekadar menulis dan menaip blog je.. Lama kelamaan blog ini menjadi medium untuk aku memberi maklumat, melepaskan perasaan dan sebagainya.. Ramai orang kate blogger ni SAMPAH.. eh heylo, dari blogger ni la korang dapat maklumat-maklumat penting ok.. Yeke? Yela.. Macam korang nak belajar about html so korang google then nanti akan terpampang la blog2 yang akan dapat mengajar anda2.. paham?? Good! (^_^)

Pendapat aku mengenai IPTM (Institut Pengajian Tinggi Maya) yang pertama di Malaysia ini sangat lah briliant!! (aku xreti eja!).. Aku tidak sangka lah akan wujud nye universiti macam ni walaupun sekadar di alam maya je.. Syarat kelayakan untuk memasuki universiti ini juga adalah sangat mudah.. Apa yang penting anda mestilah tahu menaip!! Mudahkan? Bila anda sudah tahu menaip maka anda boleh membuat pendaftaran ye.. marilah ajak kawan-kawan anda untuk turut serta ye.. (^_^)

...tamat...


____________________________________________________________________________________

Jom klik churp churp JOM TEST DRIVE PROTON EXORA  http://www.churpchurp.com/dzul/share/proton-exora1

8 comments:

hana said...

bukan takat menaip la..
kene A1 dalam membaca...
baru leh masuk UBM..
hahah

prof said...

ehe...nice one... enjoy prof baca ur entry :)

fashah84 said...

salam ziarah...nice blog...semoga terus berjaya dlm dunia blog...:-)

Bakri Hussin said...

salam singgah dari UBM jom join Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

CikTomyam said...

salam singgah student UBM gak..amek kos apa? wakakkaa...

R.I.E.Z said...

melawat rakan-rakan UBM.
jemput singgah dan follow..:)

http://riez1004.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-di-ubm-untuk-ijazah.html

cengkerangcipot said...

hana: xyah bace pn takpe..taip je.. hehe

prof: enjoy ke prof?? maceh ye.. hehe

fashah: terima kasih.. utk kamu juge..

bakri hussin: ok2 ayuh..

cik tomyam: aku amek kos telecommunication.. kau?? heheh

RIEZ: haa terima kasih..

Manja (let it be my sweet name) said...

selamat berkenalan, MAnja pelajar UBM juga


100 Blogger diperlukan