Monday, March 21, 2011

Faizal Tahir - Hanyut

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Jutaan maaf untuk korang semua sebab aku dah lame xupdate blog ni.. Kesian blog ni terabai.. Hurmm.. Aku tak mahu cakap panjang2.. Just nak share dengan korang lagu faizal tahir - hanyut ni.. Sejak akhir2 ni, lagu ni la yang aku ulang kali mendengarnye.. Sampai aku buat lagu utk blog ni skali.. hihii.. Sangat mendalam maksudnya.. Seperti memahami je.. Aku nak tujukan lagu ni kepada 'beliau'.. Ok lah, jom layan dan hayati bait2 liriknya.. 




...tamat...

(i <3 u)

No comments: