Thursday, March 24, 2011

Aku dah cakap dah jangan main bontot.. haishh...

Salam sejahtera untuk korang2.. Sejak2 ni aku asyik dapat gambar2 pelik je.. So aku men'decide' untuk share la dengan korang semua.. hehehe.. Entri kali ni pasal bontot.. Sebenarnya perkataan bontot ni agak femes dekat blog aku ni.. Korang xpercaya? haa tgk ni..


Haa korang dah percaya tak?? Tapi yang aku peliknye, kenape la ade insan2 yang cari pasal bontot fara fauzana ni?? hahaha.. Dulu pun ade jugak.. pelik2 la korang ni.. Haishhh... Padahal aku xpernah pun buat entri pasal bontot2 ni.. Eh korang tahu tak perkataan bontot dengan pantat adalah sama? Tak tahu?? Ok aku bagitahu korang la ni.. Bontot dengan pantat adalah sama.. Sebab bahasa sabah memang cakap camtu.. So kalau orang sabah cakap pantat tu bermaksud bontot la tu.. hehehe... Nah aku sajikan untuk korang semua gambar ni.. Tapi jangan meluat or gelak ye.. hahaha.. 

Sila scroll ke bawah lagi...
-
-
-
-
-
-
-
lagi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Ok tak?? hahaha.. sorry.. :)

...tamat...

No comments: