Monday, February 21, 2011

Aku benci kalau orang tak kenal tetibe mintak tolong klik2 undi....



Assalammualaikum dan salam sejahtera sekali lagi untuk korang2.. Itu pun kalau ade yang bace entri aku ni lah ye.. Kalau ade tu terima kasih la banyak2 kat korang.. Jangan lupe tinggalkan jejak kat komen ye.. Tajuk entri aku kali ni macam garang la plak kan tapi itu la hakikatnya..



Gambar ni melambangkan hati aku sekarang ni.. hahaha.. Korang agak2 kenapa? Mesti korang akan cakap "dah orang mintak tolong tu, tolong je la..tak payah la nak bising2 buat entri" kan2?? Sebenar nye begini.. Korang pernah dapat tak message kat inbox FB korang ade seseorang ni mintak tolong suruh korang klik pada gambar die?? Atau senang cerita tolong klik vote die?? Pernah tak korang dapat message macamtu?? Haa itu lah yang aku hadapi ni.. Memang la permintaan nye tidak susah.. Tetapi sebenarnye aku pun tak kenal siapakah gerangan orang yang mintak tolong vote tu.. Rasenye tak pernah pulak bertegur sapa dekat FB.. Tak tahu la entah siape yang add siapa kan.. Senang cerita kita tak kenal pun orang tu.. hahahaha.. Nah korang tengok ni.. 



Hahaha dah tengok dah?? Mesti korang pun biase jugak dapat bende ni kan?? Aku kalau orang yang mintak tolong tu aku kenal, memang aku tolong la klik2 tu.. Tapi kalau tak kenal, harap maaf la ye.. (^_^) *peace!!

...tamat...


_______________________________________________________________________________


Korang minat handbag?? Jom tengok handbag ni.. RM 150 je.. Klik SINI kalau minat.. thx.. :)


Klik SINI pun boleh juga.. :)


No comments: