Wednesday, December 8, 2010

Apabila | lelaki memakai gincu!! AuuwWww...

Salam sejahtera aku ucapkan kepada yang membaca blog aku ni.. Itu pun kalau adelah.. hahaha.. Sebab blog aku ni bukannye femes macam blog andyhowt ataupun blog MisshyInnz ataupun blog ausmelankolik.. Walaupun hanye ade beberapa orang je yang baca blog aku ni aku amat menghargai anda!! hihihi..

Entri kali ni aku agak macam geli la nak post tapi takpe lah.. Layankan aje.. Mase aku dok usya2 gamba kat gugel tadi aku ternampak gambar ni..




Hahahaha.. Adehh.. Lawak ade geli pun ade aku tengok gamba ni.. Puas aku telek2.. Aku nak pasti kan yang ni lelaki dan bukan perempuan.. :) Aku tak tahu lah ape motif dorang begini.. ishhh3.. Tapi aku cadangkan la kalau lelaki yang teringin nak pakai gincu ni pakai la yang ini..




Yang ni name die lips bam untuk lelaki.. Untuk menjaga kulit bibir korang daripada kekeringan.. Nak beli kat mane?? Pergi je farmasi.. Kompom ade.. Ok?? hihihihihi


...tamat...

4 comments:

NichKhun said...

euwww geli geli geli..
tapi yang neyh ok ag kot..
ade yg lelaki yg da tukar fizikal cam pompuan tu camne? uwaaaa
sedeyh je tengok.. tahu x? da la laki2 da banyak pupus da skang.. laki yg ade pom nak jd pompuan da.. hahahaha tengok panjang nye saya bebel.. da ley wat satu entri da neyh.. ahahahahahahaha

elmo chemo said...

aku telek2 nak pastikan tu bukan gambar kau heh!

Ery Farieha said...

pemes ke aus tu? poyo je lebeh. wahahahaha :P


erkk. dia saje kot :P

maCy said...

eyek~ gygy