Sunday, December 5, 2010

Apabila | blog bersawang!!

Salam sejahtera kepada semua.. Aku nak memohon jutaan ampun dan maaf kat korang semua sebab aku dah lame xupdate blog aku ni.. Almaklum aku ni sekarang teramatlah sibuk sampai terabai blog kesayangan aku ni.. Dah berhabuk-habuk dan bersawang-sawang dah blog aku ni ha.. Korang xpercaye?? tengok ni.. (^_^)



Haa banyakkan sawang?? Kalau blog dah bersawang macam ni, aku memerlukan suatu barang yang mampu menghilangkan sawang ni..


Haa ini lah barangnye.. hehehe.. Jangan lupe sebelom menggunakan vakum ini, perlu mengisi air kedalam nya ye.. Vakum yang menggunakan air adalah lagi bagus sebab habuk2 yang di sedut tadi akan dicampurkan dengan air.. Ia juga akan memudahkan anda semasa ingin membuang habuk atau kekotoran di dalam vakum itu..Ok itu sahaja untuk masa ni.. Akan ku update lagi blog aku ni..

...tamat...


2 comments:

AISHA SAAD said...

happy blogging yaww!

aku tgh cuti maka hari2 pon ada entry never skip yet kot. hahaa.

elmo chemo said...

ini kau nak bagitau belog kau bersawang ke nak promote vacum ni.

vacum tu jenama ape tu berapa harga beli kat mana? *buat2 tertarik