Tuesday, September 21, 2010

aku pun ada gambar | rumah arwah Sosilawati

Salam sejahtera.. Sudah lama aku tidak mengupdate blog ni ye.. dah berhabuk2 dah.. hehehe.. Akhir2 ini kita di kejutkan dengan kes kematian Sosilawati yang penuh dengan tragis.. Semua orang dah tahu.. Aku tak mahu bercerita mengenai arwah lagi tetapi aku saja ingin berkongsi gambar rumah arwah yang sempat aku rakamkan dari luar rumah arwah.. Mulanya pada pagi sabtu yang lalu, aku ke rumah sahabat aku iaitu Faten Fasehah kerana dia membuat majlis jamuan hari raya untuk orang kenamaan termasuklah aku.. Setibanya aku di rumah nya barulah aku tahu bahawa rumah arwah Sosilawati itu sememangnya bersebelahan dengan rumah sahabat aku itu.. Jadi sewaktu pulang, aku sempat merakamkan gambar rumah arwah.. Mari saksikan..




Itu jelah gambar yang sempat aku rakamkan.. Yang ni pula adalah gambar sahabat aku itu, Faten Fasehah namanye.. Lawa ke x? Korang nilai sendiri k.. Tapi yang pasti die sudah berpunya.. hehehe



...tamat...

4 comments:

enuLwanie said...

fuyyoo..umah ke mahligai?
amik la gmbr umah mmber sekali.

elmo chemo said...

"untuk orang kenamaan termasuklah aku"

part ni aku baca dua kali. ingatkan salah bace.

aku doakan dzul. aku doakan.

cengkerangcipot said...

umah member di larang amek sebab xdpt lesen dri die.. hhihihi.. umah ni paling besau kat situ dow.. gile lah..

cengkerangcipot said...

pae, hahaha lawak la ko ni..
tp klau ko doakan, Alhamdulillah..
hihihi