Monday, August 2, 2010

Restoran | berkonsepkan suasana di klinik

Salam kawan.. Selamat pagi ye.. Aku nak tido ni tapi tunggu awek aku siapkan keje die pulak.. Sambil2 tu bole la aku bermanje2 dengan blog aku jap.. huhuhuhu.. Kali ni aku nak buat entri pendek je.. Entri berkaitan sebuah restoran atau tempat makan yang berkonsepkan klinik..  Dengar macam pelik je kan? huhuhu.. Aku pun pelik jugak tap ni real.. Dah, aku malas nak taip panjang2 so korang layan je la gambar2 ni ye.. Layan gambar je taw, jangan nak tengok awek2 kat dalam gambar tu ok.. hihihi






                                yang ni aku tak tahu lah samada bos atau pelayan(waiter)
                                             yang nurse ni waiter la kot.. hihihi

==========================================================================
Sambil korang layan2 tu meyh la join peraduan klik button LIKE dapat hadiah.. Menarikkan?? Jom klik sini LIKE FEVER.. 



...tamat...

No comments: