Thursday, August 26, 2010

Puasa ke-16 | 1 gereja peluk Islam!!

Salam sejahtera semua pembaca2 yang budiman.. Ade ke yang membaca blog aku ni?? hahaha.. Kalau ada yang membaca tu, tinggal2kan la jejak korang di bahagian COMMENT ye.. Bukan di chatbox sebab itu seumpama sekadar melambai tangan dari jauh tanpa berborak.. :).. Ok topik yang aku rase sedang hangat di facebook sekarang ini ialah video kutbah tentang peristiwa 1gejera memeluk Islam.. Kutbah ini di bacakan di Masjid Sungai Seluang, Kulim.. Mari kita sama2 saksikan...




Ok korang dah tengok?? Dah faham?? Inilah kuasa ALLAH S.W.T... Jom sharekan video ini untuk pengetahuan umat Islam sekalian..

...tamat...

No comments: