Tuesday, August 24, 2010

Lepas berak | korang buat ape??

Salam sejahtera semua yee.. Entri lusyah?? Ouhh tidak2.. Ini bukan lusyah tapi ini rutin harian oke.. hahaha.. 




Lepas korang berak a.k.a. ukk..ukk.. korang buat ape?? Maksudnye setelah selesai berak dan keluar dari toilet korang buat ape??  Aku cam biase setel je aku g minum air suam 2gelas.. Time berakkan banyak gune tenage dalaman.. So kena lah tambah mineral setelah di buang.. hahaha.. Tapi yang menjadi masalahnye, aku berak tadi.. Time2 puase ni mane la boleh nak minum air lepas berak.. Haishhh... Tak suke betul aku berak time2 pose ni.. Nak tahan sampai malam nanti bahaye.. hahahaha.. Korang amacam?? (^_^)

p/s: sory la klau blog aku ni ade bau taikk.. :)

...tamat...

2 comments:

elmo chemo said...

lepas ukk ukk kene cuci tangan dlu la wehh.. cuci bersih2 gune sabun. hahaha

cengkerangcipot said...

yg tu memang la ngoi..
:)