Tuesday, August 17, 2010

Hari ke-6 puasa | cina dan india pun suka bazaar Ramadhan

Salam pagi di ucapkan kepada korang2 semua.. Semalam aku saje je jalan2 ke bazaar Ramadhan di Danau Kota.. Nampak macam menarik je so aku pun tertarik.. hihihi :).. Aku pergi pukul 6 petang, memang hot time lak kan.. So memang ramai gile la.. Jalan punye jalan aku tengok ade 1gerai ni, customer dia ade yang melayu, cina dan india.. Kira 1 Malaysia la ni.. Sempat jugak aku rakamkan gambarnya.. Kate blogger kan.. hihihi 

waaaaaaa 1 Malaysia maa... hihihi.. Macam ni la yang kita nak kan.. Taknak la asyik gaduh2 je.. Lagipun dorang (cina & india) ni pun suka jugak dengan juadah2 berbuka puasa ni.. Makanan la katekan.. Sapa yang tak suka kan.. hihihi



Wahhh ramai kan?? Sesak beb.. Aku nasihatkan kalau nak pergi bazaar Ramadhan, pergilah awal2.. Tapi kalau korang nak makanan yang murah2, pergilah masa nak dekat2 dengan azan Maghrib.. hihihihi

p/s: Ingat, jangan membazir ye.. Aku beli kebab dengan kueh seri muka je.. Total RM3.50 je.. (^_^)


...tamat...

No comments: