Monday, July 26, 2010

Peraduan | Klik Button "LIKE" Dapat Hadiah

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera untuk yang bukan Islam ye.. Ok kali ni aku nak habag (beritahu) kepada anda2 sekelian tentang terdapat satu peraduan yang berkaitan button "LIKE" macam di Facebook ye.. Aku mula2 macam tak percaya klik button LIKE boleh dapat hadiah.. Tetapi setelah aku baca, selidik dan selidik, barulah aku tahu bahawa peraduan ini betul.. Tiada penipuan ye.. Ok ni die punya poster peraduan


Peraduan ni bermula pada 16 Julai 2010 dan akan berakhir pada 11 Ogos 2010.. Meh sini aku ceritakan sedikit mengenai peraduan ini.. Kalau korang ni peniaga online or offline, korang patut turut serta peraduan ni.. Pertama sekali korang perlu daftar e-store korang di My1Stop.. Daftar di SINI. Kenapa korang perlu daftar? Sebab itu adalah syarat2 peraduan ini.. Daftar free je.. My1Stop tu ape?? My1Stop tu macam shopping kompleks tapi kat internet.. Macam lelong, mudah, ebay, lot.my tetapi My1Stop ni lain dari yang dah ade di Dunia ni.. My1Stop sebijik shopping kompleks macam klcc, mid valley.. Ade kedai2.. ade floor2.. ade sales2.. ade macam2 produk.. Korang pun boleh beli menggunakan  CREDIT CARD.. Ok tu serba sedikit mengenai My1Stop.. Setelah korang daftar, korang akan di beri sebuah e-store (lot kedai).. Uploadkan sekurang2nya 1produk.. Apa yang perlu korang lakukan ialah korang perlu promotekan e-store korang tu.. Mintak kawan2 FB korang klik kan button "LIKE" yang ade di bahagian atas sebelah kiri.. Contoh kat gambar ni


Ok paham dah setakat ini?? Korang suruh la kawan2 klik kat kan tetapi, 1 akaun FB cume boleh klik satu je ye.. Tak boleh main tipu maa... hehehe.. Lagi banyak orang klik, lagi tinggi peluang anda untuk menang.. Kalau e-store korang dah banyak yang klik2, dekat2 nak tamat tarikh peraduan ni korang perlu submit URL or E-STORE name korang kat SINI. Apa hadiah yang ditawarkan kepada pemenang? Nak tahu hadiah sila klik HADIAH.. Sangat mudah dan menarikkan?? So ape tunggu lagi, jom sertai segera.. Jika terdapat sebarang soalan, korang bolehlah add FB My1Stop dan boleh bertanya di situ ye..


...siaran tamat...

No comments: