Tuesday, July 20, 2010

Kecewa dengan | Ongbak3

Salam petang semua ye.. Korang dah tengak cerita Ongbak3 ?? Aku dah tengok malam tadi.. So dengan bangganya aku cakap cerita ni TAK BEST!! 


Aku ingatkan sambungan dari Ongbak 2 ni best la kan tetapi rupanya hampeh.. Perjalanan cerita yang kurang kemas.. Terdapat adegan2 yang agak tidak real seperti adegan gajah menarik batu untuk dibaling ke arah musuh.. Adegan kawasan yang terbakar pun xreal.. Adegan yang last mase si Tony Jaa a.k.a. Tien ni angkat si Setan Gagak tu gune sebelah tangan.. Serious nampak tak real.. Si Tony Jaa ni boleh plak dah berjanggut2 bagai tapi badan xberubah.. Tak kena gaye kot.. Aksi2 pertarungan yang last tu pun tak best! Adoiii... Si tony Jaa ni trainning bukan maen lame lagi, ale2 nak bunuh si  Setan Gagak tu kejap gile.. hahaha.. Si Setan Gagak tu pulak bukannye nak terbang ke ape ke.. Tau2 die jatuh atas gading gajah dan mati.. Hahahaha.. Kecewa sebab tak best weyhh.. So kalau korang rase nak jugak pergi tengok, silakan.. Ni pendapat aku je.. Mungkin korang rasa best kot.. hehehe..

...tamat...

No comments: