Sunday, June 20, 2010

Pencuci untuk alat sulit atau alat kelamin lelaki yang pertama di Malaysia!!

  

Salam semua.. Selamat tengah malam ye.. hahaha.. Entri tengah malam ni bukan nye berkisar mengenai kelucahan ye tetapi berkisar mengenai kesihatan lelaki.. Korang mesti selalu dengar mengenai PENCUCI WANITA?? Tu pencuci untuk alat sulit wanita tapi kali ni pencuci untuk alat sulit atau alat kelamin lelaki.. Hebat kan?? Ni yang pertama di Malaysia ok.. Yang ni HALAL.. Aku jamin sebab aku dah tengok sijil halal produk ni.. Lagipun aku dah pergi ke pejabat produk ni di Wisma Central.. 

Ok mari aku kupas sedikit mengenai produk ni.. Produk ni bernama Pencuci DIEM ataupun DIEM Wash.. Korang tau tak bahawa alat sulit lelaki dan wanita sebenarnye tidak boleh di cuci menggunakan sabun?? So pencuci ni bebas sabun dan di jamin untuk membersihkan kotoran, menghilangkan minyak dan bau. Boleh digunakan setiap hari untuk menghilangkan kuman pada alat sulit lelaki. Kuman yang wujud pada alat sulit lelaki di sebabkan kurangnya penjagaan kebersihan pada alat sulit dan akan menimbulkan bau yang kurang menyenangkan pada alat sulit tersebut. Pencuci DIEM Wash juga sesuai untuk lelaki yang menghadapi masalah kulit menggelupas, melecet, gatal-gatal dan menggerutu di bahagian pangkal paha. Ia juga berkesan untuk membersih dan menanggalkan sisa-sisa kondom dan pelincir.. So amacam?? Jom la try sebotol.. Ingat, ni untuk kesihatan kite wahai kaum lelaki semua.. Kalau alat sulit tak sehat macamane?? Mesti tak gagahkan?? So korang ptut beli pencuci ni.. Kalau yang bace entri ni kaum wanita, belikan la untuk pasangan anda ye.. tak salahkan.. So kalau korang berminat boleh klik kat SINI.. Dah masuk web tu, klik pada add to cart ye..Beli secare online, bayar secare online.. Sangat mudah..

...tamat...

2 comments:

cronixsoul said...

hehe.. lelaki pun kene cuci gak rupenye

cengkerangcipot said...

mesti la kne cuci kn..
klau xbersih xde la gagah nnt..
huhuhu