Thursday, June 24, 2010

Korang tahu tak korang dah TERjoin FB ISRAEL secara AUTOMATIK??????

Salam lagi ye.. Sejak akhir2 ini aku banyak membuat entri mengenai informasi2 yang aku rasekan aku patut share dengan korang semua.. Tak kire la entri tu aku copy dari blog orang laen ataupun aku yang buat sendiri.. Entri kedua ni aku nak test sebab aku dapat tahu dari blog ni Shey Lokman mengenai jika anda taip di wall anda apa2 perkataan yang termasuk perkataan ISRAEL, korang akan secara automatik status korang tu akan di display di FB ISRAEL sial ni.. Aku dah cuba dah.. Tadi aku buat entri mengenai PRODUK/SYARIKAT YANG MEMPUNYAI KAITAN DENGAN ISRAEL dan kemudian aku sharekan ke fb aku, kemudian aku masuk ke FB Israel ni dan inilah hasilnya...


 Korang nampakkan?? So mungkin ini salah satu bukti bahawa FB ini kepunyaan Israel juga.. Sila sebar2kan entri ini untuk informasi semua..

...tamat...

4 comments:

Khairunnisa' said...

Kena berhati-hati, takut dipersalahgunakan. Especially sesiapa yang menggunakan gambar sebenar...

shey said...

ade possibility yg fb pun diorg punye kan ?? takpun , they might hv did something .

GombakMali said...

nih disebabkan sape2nyer status/komen/note atau yg berkaitan dgn israel akan kuar.. so slgi kite xpos ttg israel.. fb kite xtermasuk..

sebelas said...

err....ya ke nie?






http://nomborsebelas.blogspot.com/