Monday, June 14, 2010

Aku nak mintak maaf kepada semua blogger (-_-)


Selamat pagi semua.. Harini topik aku, aku nak mintak maaf kepada semua blogger yang wujud ataupun yang pernah melawat blog aku ni haa.. Aku nak mintak ampun maaf sebab
dah lame aku tak update blog aku ni.. Akhir2 n aku teramatlah sangat sibuk dengan kerja seharianku.. Aku sibuk dengan kerja2 shooting gambar produk termasuklah gambar orang kawen sampai blog kesayangan aku n terabai.. Sory blog dan sory kawan2.. Aku akan try jugak untuk update blog ni walaupun aku sibuk sangat2.. Nantikan kemunculan aku kembali ye.. HIDUP CENGKERANG CIPOT!! wakakakkaa...

...tamat...

2 comments:

Kie-yu said...

lorh~
ingat apela td
wat saspen je
heee ;)

cengkerangcipot said...

hihihi..
tp mmg patut pn mntk maap kn..
hihi