Sunday, May 16, 2010

perasaan bile xon9 sehari??

Salam hujung minggu ye sahabat2.. Ape aktiviti korang hujung minggu ni?? Aktiviti aku dok umah je la kot.. hahaha.. Korang nak tau, semalam agak dalam sejarah aku la kan tak online sehari suntuk!!(aku online gune laptop dan streamyx..aku xde smartphne!) Gempaklah.. Aku tiap2 hari mesti online tapi semalam tak online.. Sebab semalam, pagi tu aku ade keje sket.. Pastu belah petang sikit g Putrajayag jumpe gengblogger si abg aus ni ha.. 1st time la kan jumpe otai2 blog ni.. huhuhu.. Lepas setel tu terus g snap2 gmba kat putrajaya.. Bukan selalu g sane kan.. hihihi.. Balik tu trus g lepak smpai pagi lak.. Balik umah terus membuta.. hahahaha.. Tu yang tak online sehari suntuk tu.. Ape perasaan korang kalau xonline sehari??







Perasaan aku bile xonline sehari:- 
1) sapelah yg add aku kt fb ni.. harap2 gades la kn..
2) macamane la blog aku kan.. sape lak yg komen2..
3) ishh.. email aku msti penuh kan..
4) msti client aku tgh carik aku ni..
5) abes mati la tanaman aku kat farmvlle ni 

Ape pulak perasaan korang ye??

8 comments:

Miss Izah Mohamed said...

ahaks.. same like me gk..
smlm pon xon9 sehari suntuk coz berada diluar kawasan liputan.. ahaksss

mmg rase len mcm skit xon9 kn sbb dah terbiasa rutin cmtu.. ehhee

jemput singgah http://missizah.blogspot.com

cengkerangcipot said...

haha tau xpe kot..
bru sehari da rndu kt lappy..
huhuhu

fQ said...

num 5..xley bla~ hahaha

cengkerangcipot said...

hahaha tau xpe..
hihi

Aus MeLankoLik said...

itu perasan doo , hahahak .

cengkerangcipot said...

ahh..
ko pn same gak der..
haha

elmo chemo said...

perasaan aku.
kaku.
eceh. berbahasa puisi plak. hahahak

cengkerangcipot said...

ececeehhh hakak ni..