Wednesday, May 12, 2010

Pembersih muka dari campuran sayuran,ulaman,herba dan buah-buahan

Salam malam!! Entri kali ni berkisarkan mengenai pembersih muka a.k.a. pencuci muka korang tu lerr.. Korang2 mesti jaga kulit muka kan.. Takkan la tak jaga kot.. Aset tu.. Lebih2 lagi kaum wanita semestinya menjaga kulit muka mereka.. Mau tak nye, kang kalau muke ade jerawat kang nak kluar rumah pun malas.. hahahaha... Sekarang ni zaman makin ke depan kan so kaum adam (bukan adam muhammad bin roslan ye) pun tidak terkecuali untuk menjaga kulit muke mereka agar kelihatan bersih dan cantik..Termasuklah aku ni ha yang selalu tukar pencuci muke sebab takde perubahan langsung kat muke ni.. Orang kate kalau nak senang gune clorox.. Korang nak try?? haha GILE!

So tadi masa aku jalan2 di kompleks membeli-belah maya (virtual shopping mall) yang bernama My1Stop, aku terjumpe la dengan pencuci muke ni ha.. Agak tergamam jugaklah kan dengan pencuci muke ni.. Sebab pencuci muke ni di hasilkan dari campuran buah-buahan, sayur-sayuran, ulam-ulaman dan herba yang terpilih dari 99 kepulauan di Langkawi.. Buatan Malaysia ok!! Terbaeklah!! Aku ingatkan produk dari luar Malaysia.. Harganya tidaklah mahal mane pun RM38 je.. Ok ni keterangan yang aku copy dari kedai tu ye.. 

Sangat berkesan untuk:-
* Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut *
* Menghaluskan dan melicinkan kulit *
* Memudarkan dan menghilangkan jeragat *
* Mencerahkan secara semulajadi dan sekatakan warna kulit *
* Menegangkan kulit dan awet muda *
* Mengurangkan dan menghilangkan gatal-gatal kulit akibat resdung *
* Mengecilkan pori-pori kulit muka *
* Menjadikan kulit bersih dan berseri *
* Mengurangkan minyak dan melembapkan wajah *
* Membuang sel-sel kulit mati *
* Semua jenis kulit*
Haa amacam?? menarekkan?? hahahaa... So tunggu ape lagi?? pergi la serang kedai tu.. nah amek ni link kedai tu Hani Umairah 1Stop Centre .. Semoga korang dapat wajah idaman korang ye.. hihihi
...siaran tamat...   

1 comment:

elmo chemo said...

part adam muhammad bin roslan . aku gelak. haha.