Sunday, May 2, 2010

Nik Aziz di ancam bunuh!!


Ok dimulakan dengan Assalammualaikum untuk pembace2 aku.. (ade ke pembace??) hihi.. ok tajuk kali ni nampak sangat garang dan ganas kan?? Aku bace pasal ni kat paper sinar harian tadi(sinar online).. Seriously aku sangat2 marah dow ade manusia macam ni.. Ulama yang semulia Nik Aziz ni di buat sedemikian rupa?? Dunia nak kiamat dah ni.. Seram dan geram dan sakit hati aku dibuatnya.. Btw nama mamat ni Mohd Safuan Hilmi.. Ko ni Safuan, ko xkenal lagi siapa Nik Aziz ni.. Ko g la berjumpe dengan die, borak2 dulu.. Baru ko kenal dan baru ko boleh menilai Nik Aziz ni.. Aku dapat gambar ni dekat sini..Ni mamat ni punye maklumat yang aku perolehi dari Fb yg mengutuk Safuan ni 

Mohd Safuan Hilmi, 24 Syarikat Prasarana Negara Berhad. Syarikat Prasarana Negara Berhad
B-20-1, Level 20,
Menara UOA Bangsar,
No. 5, Jalan Bangsar Utama 1,
59000 Kuala Lumpur

IC-860607355431
 Habis la ko Safuan.. Ko nak lari mane??
Ok ni mamat ni punye ayat ancaman bunuh dekat Nik Aziz ni.. 


                          Snapsht ni aku dapat kat sini.. 
Aku harap korang join la group ni supaya korang dapat mengetahui perkembangan lanjut tentang mamat ni ye..
Ok itu saje coretanku di pagi ini..

6 comments:

Syahrul Iman said...

ish2..safuan nie..suka hati die je kelua statement nak bunuh orang..bunuh sesame islam plk tu.. kalau yahudi tgok nie mesti diorang bersuka ria sambil bertepuk tangan.. haish

cengkerangcipot said...

haa tau xpe bro..
yahudi plg suke Islam berbalah dgn Islam..

maCy said...

tak senonoh punye laki..

cengkerangcipot said...

tau xpe..
rse cam nk hentak je..

Hafiz Mohd said...

padan muka ko mamat sengal..hahaha.. main kutuk2 aku punya tuan guru. ada dia buat salah kt korang ke? kalau ye pun fanatik sangat politik x payah sampai berbunuh sesama ISlam.

cinta wardah said...

ni la padahnya bila kepimpinan ulama' dihina~~