Thursday, May 27, 2010

Lets be the next cover girl!!

Salam semua ye.. Ampun dan maaf di pinta ya sebab sekarang ni musim kesibukan melandalah.. Tak boleh nak elak dah.. Sibuk cari duit banyak untuk masa depan.. hihihi.. Ok entri kali ni aku nak bercakap mengenai FASHION GLAM SUNWAY PIRAMID (1 - 30 MAY 2010).. Hari tu aku jalan2 dekat Sunway Piramid then nampak pulak iklan gades ni ha.. hahaha.. So aku rase masih ade peluang untuk gades2 di luar sane tu ye.. Jom la cube.. 
Korang belanjalah (shopping) apa2 aje kat sunway ni RM300 dan ke atas dalam 2resit ye.. Nanti korang dapat dimake-upkan secara percuma beserta photoshoot.. Wahh best ni.. Rase macam nak tukar jantina sekejap..hahaha.. Kalau nak keterangan lanjut, tengoklah kat gamba nye..

4 comments:

fQ said...

sabar3...jgn nak tiru aksi ......dalam botol plak. tukar2 jntina ni..bahaye. hoho~

cengkerangcipot said...

hahaha..
xde mknenye nk tuka..
syg kot..
lalalala..
hahahha

fQ said...

klu ko tuka, aku ajak budak gombak beramai2 pi tampanq hang..haha. mmg aku kenal ramai budak gombak..
memang~

cengkerangcipot said...

hahaha sile2..