Friday, May 14, 2010

Lepaq Cafe Di Tutup Untuk Selamanya!!


 Aku nak cerita pasal Lepaq Cafe.. Korang tau ape itu lepaq cafe?? lepaq cafe tu cafe tapi style cafe ni sangat sempoi.. aku suke.. korang kalau dtg cafe ni korang leh duduk bawah.. means boleh bersila kat lantai yang berlapikkan carpet ok.. sambil borak2 tu korang akan di meriahkan dengan muzik2 indie yg indah2.. ade live band ok! memang terbaek!! aku agak selalu jugak lah lepak kat cafe ni.. Dulu cafe ni kat hartamas.. tu la 1st time aku g lepaq cafe ni sebab band member aku thedellhoo perform kat situ.. 1st perform ok.. Lepas tu lepaq cafe ni pindah kat kelana mall, kelana jaya.. aku suke lepak kat situ sebab dapat layan shisha sambil tengok dorang perform.. antare band2 indie yg perform kat sini yg aku ingat lah kan.. thedellhoo, bintang batu, awan band, tilu, siren, otam, coda, lethal doses, captain G, daniel&ike, wani ardy, lipstik, bliz,
cili, frasa, zial, tabloid, matahari, chaos beat, bobby, greenpaver, ray, ain zulkifly, farah saad, dzamira, arabella, funkoustic, chot ali&the bandbin, senof dan banyak lagi la kan.. Ok berbalik kepada topik asal.. Aku dapat info dari fb aku yang mengatakan bahawasanya Lepaq cafe ini telah DITUTUP secara rasminya pada 1MEI yg lalu selepas last showcase dan juga pelancaran single Harapan Palsu by Atraz.. OMG!!! really???!! seyes aku xpercaye weyh!! baru cadang2 nak g lepak sane lagi ale2 dapat tau dah tutup..Bukan tutup sehari dua weyh..TUTUP UNTUK SELAMANYA!!! aku xtaulah kenape dgn si Atraz ni a.k.a. dewa lepaq..

ok ni la band member aku tu, Thedellhoo.. (mail, apiz, yan, manap & aan)

                             mase ni Lepaq Cafe still kat hartamas


                                                    coda



   ok ni la dia Mr Atraz a.k.a. Dewa Lepaq a.k.a. owner Lepaq Cafe nih


ok gambar Lepaq Cafe kat Kelana Mall aku tak tau aku taruk kat mane entah.. tak ingat dah.. hihihihi sory ye kawan2.. So akhir kata dari aku, AKU AKAN MERINDUIMU WAHAI LEPAQ CAFE!!! Setakat ni aku belum jumpe lagi cafe yang terbaek macam ni.. bye2 Lepaq Cafe.. bye2 awek yg cun2..

...end...

6 comments:

xhah ibrahim said...

seyes dh tutup?br lalu kat kafe ni few month ago..xpnah try...mayb sbb kelana mall tu xde org lalu kot.....

cengkerangcipot said...

aah dah tutup..
tu dri info yg di terima la kn..
tp nnt klau i jln2 area sne nnt i g tgk la tmpt tu..

faa said...

bapak ah..btol ke??? da xdpt lepaq sane oohh

Anonymous said...

hello mr cipot..ni atraz aka dewa lepaq.fyi lepaq d tutup ataz sbb2 aku dh tkde time nk handle the place..insyallah akan ku open satu lg tmpat dgn konsep yg bau...just wait n insyallah kalau open bawaklaa pengikut2 setia lepaq yg dulu..tq for ur support lepaqianz

Anonymous said...

Akan dibuka di ss15 bulan 6 2012 sebelah darussalam dan goldchili

Anonymous said...

Aduh. . Baru nak g lepak sane. . Hope dpt la usha ameerais forteen. . Tutup plak da. . Tade rezeki lorh. .