Wednesday, May 5, 2010

hasil tangkapan cicak ku!!

...Siaran Bersambung Kembali...

Haaa kawan2, entri ni merupakan sambungan entri yang sebelom ni..Korang scroll la ke bawah or just klik here bagi sesiapa yang xtau la.. Aku nak cerita pasal hasil tangkapan yang aku buat tempoh hari tu.. Projek baekkkk punye.. kahkahkah... Hasilnye aku berjaye memerangkap 5ekor cicak!! Yahuuuu... Tapi aku xpuas hati lagi ni sebab cicak2 yang besau aku xdapat tangkap lagi.. xpe2.. Tunggu la nanti korang wahai cicak.. hehehe.. Ok korang silelah tengok gambar hasil tangkapan aku ni ye.. hehehehe... 

hiii.. name saye incik cicak..comel x saye.. wakakakaka.. sekor dah kena perangkap....

               haa yg ni 2ekor..cicak yg kanan tu agk geli aku tgk..

            haaa dua 2ekor.. yg kiri tu kecik je.. anak cicak.. huhuhu

Ok x?? geli x? hahaha.. Korang tunggu tangkapan aku yg seterusnye taw.. ehehehehe

...bersambung...

7 comments:

adrina sidek said...

weyh, gilenye tengok cicak ni...euuwww...sebaek belom sarapan ag..haha =P

cengkerangcipot said...

belom sarapan?? haaa kang tym sarapan try2 la ingt cicak ni taw..hahaha

elmo chemo said...

geli mat. haha

cinta wardah said...

eeeeeeeeeeeeeee....yeks.

Cik Num-Que said...

wah
x suke cicak....
cam ne ek wat perangkap tu ye?

cengkerangcipot said...

xske jgk..
senang je..
kerat2 kotak supaye jadi kepingan kotak.. agak2 je saiznye..
pastu jgn lupe beli gam tikus kat kedai hardwre ade jual.. murah je.. lepas tu sapukan gam tu kat ats kepingan kotak tu td.. senang je kn??

emma said...

xyah umpan makanan ke??

kt umah br ni byk sgt cicak, ade seko kt bilik air tu besar ya amat!! saiz 2jari org dewasa kot.. pastu bdn gerutu2 je.. tkt nk tgkap, klo yg sdg2 tu blh lg dok tekap ngn tgn. tp yg bsr tu komfem kene gigit jari huhu..
ingt nk try gune prangkap ni lah..
bhn2 pn sng je..