Sunday, May 9, 2010

Glee Flashmob KL Chapter

Oka selamat petang semua.. Haa korang tahu x gambar atas ni pasal ape?? Ok korang penah tengok x siri popular Glee kat tv?? Alaa yang macam High Skull tu la.. Ok da pahamkan?? Ok bagus2.. Glee Flashmob ni adalah 1 event yang dijalankan oleh Random Alphabets.Meyh sini aku cite sket amende ni.. Event ni macam korang tengah jalan2, pastu tetibe kluar muzik.. Then tetibe ade orang menari2 ikut rentak muzik tu.. Pastu ade plak orang2 laen yang folo.. Akhirnya orang kat sekeliling korang turut join menari.. Korang yang berada kat situ pada mula2 mesti rase macam pelik.. Macam bodoh2 je dorang ni menari2.. Ale2 kalau dah lame n dah ramai yang menari mesti anda terkejut n tertarik.. Itulah maksudnye.. Event kali ni ikut cite Glee tu.. Ape kate korang layan vid ni dlu sebab vid kitorg xsaip lagi.. Ok sambung, event kali ni berlangsung di The Garden, KL kat sebelah Mid semalam.. hihihi.. Aku turut TERjoin disebabkan oleh kawan aku si awan yang ajak join. At 1st aku memang xtau event ape ni.. Macam merepek je.. Tapi rupenye event ni best weyh.. Penat aku belajar menari..Tak pernah2 aku menari2 ni.. Aku berlatih menari dari tutorial dorang kat web je weyh.. Gempakkan??

Semalam aku bangun tido terus grak nek bus (xreti nek bus) dgn si awan tu.. Sesampai je terus daftar.. Actually lokasi tu kat ballroom the garden.. hehee.. Kat situ kitorg berlath lagi sebab ade new step kot.. Aku layan kan aje.. Seb bek dapat folo step bru tu.. Ok then kitorg berkumpul ikut group.. Group kitorang 1L.. After tu kitorg grak g tempat yang di arahkan.. Tunggu punye tunggu punye tunggu... Akhirnye muzik tu start jugak.. First2 ade budak2 kecik je yang menari so time tu ramai gile orang datang tengok budak2 tu menari.. Lepas tu kitorang sambung menari ramai2.. Orang yang kat ctu da terpinga2.. hahaha.. Terbaek wokk... Dah la cameraman bersepah2.. Gile best weyh.. Tersangat2 enjoy sebab kali ni ramai gile yang join.. Dah setel tu kitorang sume bersorak sakan r kan.. hehehe.. Aku ape lagi, terus carik cameraman (abgvideo) nak tayang muke.. hahaha.. mencapap je keje.. dah setel tu aku turun kat level G sebab dorang de amek2 gambar kan.. Join la kan.. Alee2 sekali lagi muzik tu berkumandang so sumenye menari lagi.. hahahaha.. Heaven!!! So aku rase korang patut join event ni pade mase yang akan datang la weyh sebab sgt2 best.. Ni je la photo yang sempat aku snap sebab aku menari kot, mane dan nak snap.. Tukang rakam gambar pun aku mintak tolong gades..hihi.. But nanti kalau dah ade gamba nanti aku akan upload kan lagi ye..hihihi..
                   Dia ni antara orang kuat RA (RandomAlphabets)


                                                Group 1L..


                        Tempat berkumpul before kejadian..hahha


                                     Terbaekkan? haha


                                      Kawan aku si awan


                               Ni tuan belog ni..hihi


                       Haa ni si gades comel a.k.a. si perakam vdeo..hehehe


                                       L for Glee!


                                                  ''L''


                      Us!! hihihi.. Tu ''L'' taw bukan pistol..


                            Sahabat flashmob.. thx korang!

 Ok tu je la kot stakat ni..nanti ade ape2 gambar lagi aku update ye..


...end...

4 comments:

Anonymous said...

terbaik ah tak ajak aku join - nud

cengkerangcipot said...

haha.. bkn xnk ajk dow..
ni aku tau pn last minit weyh..
terkial2 aku blaja step dance ni..
huhuhuh

Aus MeLankoLik said...

flashmob ni pejadah ?? hahahak .


flashlight aku taw la , hahahk

cengkerangcipot said...

ko ni aus.. pnt2 je aku terangkn kt ko kat ats tu ha.. xbace? haha