Thursday, April 22, 2010

Sandwic Sedunia Hotfm



salam sejahtera semua.. korang pernah dengar event sandwic sedunia hotfm?? kalau yang belum dengar tu, actually ni event hotfm dengan Lady's Choice pada 17hb yang lalu di
Jaya Jusco Setiawangsa..
aku lambat update ni sebab terlalu sibuk laa kawan2..event ni di menangi oleh team
fafau. Name team fafau "confirm menang". So kompom2 lah menang.. haha xde lah..
Sebenarnye ni merupakan suatu pertandingan membuat sandwic yang terpanjang..
Team mana yang buat sandwic paling panjang akan memenangi hadiah wang tunai
RM2000 yang tak silap aku akan didermakan duit tu..Aku lupa pulak.. hihi..
So ape kate korang silalah tengok2 gambar yang sempat aku ambil ni ya.. Sebelum tu aku
just nak beritahu bahawa gambar2 dalam blog aku ni setakat ni memang aku punye..
aku yang capture.. kalau aku ambil gambar tu dari orang lain, aku akan bagitahu kat blog..

 













masa FBI tengah buat sandwic













ni aksi fafau.. (^_^)














basah2 baju tu beb.. gile berpeluh..















taraaaa... ni la sandwic yang team fafau buat.. (gambar ni aku curik kat fb fafau)

















FBI pndang my camera oke.. haha
























brader, senyum la sikit.. hihihi













 ni kawan skolah fafau dulu2













ni la gelagat fafau yang x di jangkakan..ahahah














laki yang pakai topi tu, die ni agk selalu jugak aku jumpa kalau ada event hotfm ni













peluhhhh.....














hohoho













team kuning dan biru













team fafau "confirm menang" di umumkan sebagai pemenang













aksi FBI yang xpuas ati sebab team dia kalah..hehe













menang dapat RM2000 kot..













 sibuk je FBI tu nk menyelit2kan..













hahaha xpuas ati tu..













nak jugak FBI bergambar dengan cek RM2000 tu.. sumpah klakar..















gaye sengal fafau
















cube korang tengok buku tu betul2.. buku jawi tu beb.. huhuhu













peluhh2 lagi...













fafau pandang aku weyh.. hehehe

















ni kete FBI













1stly aku ingat ni moto fafau, rupanya ni moto peminat fafau.. gempak kn??















ni kereta fafau

















...end...

3 comments:

Dya R. said...

happening woh.
rjin ko trun event2 gini ya.

Aus MeLankoLik said...

pegi tak ajak , hahahak .
ni yg rase nk cilok gambar ni , hahahak

cengkerangcipot said...

Pae: bukan rajen tp kebetulan la..
Aus: ni lah suratan kebetulan.. hahaha..