Thursday, April 22, 2010

Fara Fauzana@Fafau nak kahwin?????!

 (gambar ni aku ambil masa event "Sandwic Sedunia Hot FM")

Kawan-kawan, betul ke si fafau ni nak kahwin?? aku dengar berita hangat ni oun dekat FB
si fafau ni ha.. aku pun xtau betul atau tidak.. Korang tengok la FB fafau ..
Aku rasakan la, korang kena tunggu jawapannya pada pagi nanti masa HOT FM AM CREW tu la.. Kalau
betul la dia nak kahwin, Alhamdulillah.. Jangan jeles taw.. hehehe

...end...

6 comments:

Aus MeLankoLik said...

aisey , aku dh ckp ngn die jgn bgtaw dulu .
kan dah pecah rhsie kitorang , hahahk

cengkerangcipot said...

ahh gelabah ko..
aku punye ni..
hahah

Aus MeLankoLik said...

takpe , aku dah ade lisa . hahahak

cengkerangcipot said...

ahh amek la lisa ko tu..
hahaha ..
mood jeles ni..

dak eina said...

fafau jd pengapit jew :)

cengkerangcipot said...

yeke?
seyes xtau..