Monday, April 5, 2010

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009

salam kepada semua ya.. saja aku nak cerita2 pasal anugerah bintang
popular yang berlangsung malam tadi.. Sebelum itu ingin aku terangkan
bahawa malam tadi itu adalah Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009!!
Bukannya 2010 ok sahabat? Kenapa 2009? Sebab anugerah ini untuk
mengikhtiraf penglibatan2 artis pada tahun lepas. Untuk tahun ini pulak
korang kena la tunggu pada tahun hadapan ye..
Ok mari kita berbual2 sedikit mengenai anugerah malam tadi.. Korang rase ok
ke?? Bagi pandangan aku ada yang ok ade yang tidak ok.. Jadi sekarang
mari aku terangkan hak mana yang ok hak mana yang tidak ok nooo..
hahaha.. 

Hos memang ok beb! function gile!.. aku memang suke tengok Kak Engku dengan 
Syarifah Syahirah tu.. Sempoi habiss.. Kak Engku punye pakaian aku suke..
lawa2!.. masa dorang bahan David Teo pun gile la.. Selambek je.. hahaha..
Kelakar2..

Part persembahan pulak bagaimana ye?? Part yang budak2 AF campur pelakon2
termasuklah si Diana Danielle tu serious aku rasa macam nothing je.. Part tu actually
tribute for KRU tapi bagi aku persembahan tu xmenjadi.. Si Hafiz start nyanyi je
aku da detect kesumbangan vokalnya.. adushhh.. laki2 yang lain semput..
vokal yang perempuan tu pulak nampak sempoi je.. maksudnya biasa2 je..
Pakaian si Marsha memang xkena dengan part tu.. Ok next.. Part Datuk M. Daud Kilau..
Aku suke yang ni sebab ade gabungan walaupun M. Daud Kilau tu macam terlupa
lirik.. hahaha.. Next, part Adam & Stacy.. Aku suke dorang sebab dorang suke menari2..
Best2!,.. Ok part persembahan yang last tu.. Jacklyn, black dengan awie nyanyi tu,
seriously tak best.. muzik kuat sangat tapi suara takde... patutnya part last tu xpayah la
buat persembahan macam tu.. Lagi 1 pakaian si Jack tu tak kena gaye daa... adushh..

Part anugerah pulak.. Aku harapkan Din Beramboi atau Aznil yang menang tapi tak
kesampaian pulak.. Takde rezeki.. Aku nak tanya ni, Que Haidar tu patut menang ke weyh?
Aku rasa dia xpatut menang la.. Filem dia banyak mana pulak. Bagi aku yang patut menang
samada Aaron Aziz atau Afdlin Shauki. Lepas tu kenapa si nabil yang menang pulak??
Aku rasa patut Zizan yang menang beb.. 

Ok tu je kot.. hahaha.. 

...end...

2 comments:

Anonymous said...

nud ; part dak2 af sumpah gila x best weh! part pasha kene booo terbaik!!
nak zizaaan mng!!!

cengkerangcipot said...

hahaha