Monday, February 22, 2010

speedlite

kali ni aku ske post skit2 plak..
hhuhuhu..
tajuk kali ni speedlite..
kpd yg xtau, speedlite tu a.k.a. flash yg gedabak beso kt camera tu..

ok gini cite nye..
de some1 gurl ni kjap tenggelam kjap timbul ngn aku..
ade tym2 die akn timbul..
klau die timbul tu ade la somethg tu..
hahha..
bru2 yg agk bru ni die timbul ag..
ngn tetibe msg aku tgh mlm..
hajat die??
nk pnjam my speedlite..
tp aku rply msg tu esok paginye la kn..
aku agk terkedu bce msg tu..
ske2 je nk pnjam kn..
bole je pnjam tp agk2 la kn bnde bru..
pastu ko ni kejap tgelam kjap timbul ngn aku..
aritu aku nk pnjam brg ko mcm2 aku dgr..(btul x areeb? haha)
so skang ni tetibe ko muncul n nk pnjam lak brg aku..
sory ye..
len la klau ko ni mmg owez keep in sentuh ngn aku kn..
hehehe..

lpas aku tolak hajat die tu, aku tnye la die..
sehat ke? sbb kaki die b4 ni patah..
aku still brtnye cmtu wlpn die cmtu..
korg nk tau?
die xrply pn msg aku tu..
hahaha..
nmpk sgt msg aku just nk pnjam brg tu..
adoiiyaii..
kesian2...

p/s: aku tau ko akn bce blog aku ni.. hope ko pk btul2 ape yg aku taip ni..

No comments: