Monday, February 22, 2010

detik2 akhir di rumah sewe

haa ok kwn2..
ni kali aku nk sile2 sket tntang umah sewe aku..
act post ni patutnye da lme aku post tp
sbb xde mase kn..
detik2 akhir d umah sewe?
y?
kire cm last2 kt umah sewe la do..
sdey beb pndah umah..
sdey beb tgk mbe2 kms brg2 nk blk kmpung masing2..
2taon dok same..
tp nk wt cmne kn..
perpisahan tu mmg wajeb brlaku..
korg tgk la aksi2 kitorg kt umah sewe ni..
sume sewel2..
hahaha
njoyyy....


ni sam..
klau die xde kt umh, sepi je umah tu..
thx sam ko hepi kn kitorg..


cahaye keimanan kot..
lallallalla

lastday keje,..
da cm gigolo da aku tgk ko ni..
hahaha


maaf, die bkn ahli jkkk umah kami..
hahaha..
die penompang setia..
hoho

ni joe a.k.a. joehari..
blakang tu ahmad apek..

hihi

studio jasmin


gay bodo..
haha

hari2 last kami mkn piza je..
hihihi

nk g njoy ni..
lst2day kn..
jln2 nk cari maknyah..
hahaha

ni la akibatnye klau niat tu salah joe..
hahaha..
tayar bocor plak dow tgh2 jln..
hahaha..
aku gak yg tuka tyr tu..
sam ag xreti..
haha..

ok karok tym..


haha..
sengal..


aksi aku bwk van nk pndah brg..
thx to kry yg snap..
hihi

ni van catering cik minah jiran aku..
pnjam je..

all my things..
gile..
hahaa

haa ni sume brg aku weyh..
tu mesin basuh brand SINGER..
korg nk tau umo mesin tu??
umo die 31taon beb..
umo sebaye ngn abg aku yg sulong..
gmpak kn??
hahaha

ok ni brg2 yg aku dpt tym stdy dlu dri sem1
aku still simpan..
knangn2..
yg kiri tu smpul duit wahida bg utk duit topap..
pastu fliers si fahmir bagi..
hppy tu aku bli..
pastu yg gmba lukis2 tu aku xnk sebot..
tu babi yg bg..
hahaha..
ok pastu fliers tym group gurl klas aku
wt presentation..
pastu yg last tu pakgad bg..
pakgad taruk kt rage moto aku sbb
aku tertggal kunci kt moto..
hehehe..
thx pakgad!

haa ok ni ahli2 rumah aku mse last2day..
yg kiri ahmad dayah si peng..
hahaha..
die la yg tlg kitorg pndah ok..
thx beb..

hahaha


bayangkn klau aku jatuh ni..
gile dow..
hahaha

brg2 dapur ni kitorg tgalkn je..
kire sedekah..
hahaha

after berkemas g mkn cendol tepi jln kt stiewgse..
hehe

taek lalat mahal tu..
haha

yeahh..
im da leader..
hohoho
sarjan misai..
hohoho

haa ending ngn karok ag..
huhuhu..
yg ujung tu adek si fizah n sbelah tu fizah..

hidop kt umh sewe ni mcm2 prangai yg kitorg jmpe..
tp tu sume pengalaman n jge pengajaran kn..
huhh..
thx all..
nnt trun kl roger aku..
jmpe ag..
cau..

6 comments:

Fadzly said...

woi!!! gi karok x ajak!!!!
mengecikkan ati......

our stori mori *_* said...

nud : yg gambar2 di dinding tu, aku mmg xda bg pape kat ko ke. lupe nk tglkan kenangan haha

cengkerangcipot said...

paly: ko kt mane lak tym tu ngok! hahaha
nud: ko mmg.. mnede nk bg pape kt aku.. adey ouh..

our stori mori *_* said...

nud : haha aku bg telinga kat ko weh, dgr je ko merepek.

cengkerangcipot said...

ade ke nud? hahaha.. yelah2...
heee..
aku hargai tinge ko..
nk aku kiss tinge ko x weyh??
wakakaka

our stori mori *_* said...

nud : aww boleh gak tu!
tibe tibe aku geli geleman, meremang weh, hahahaha ngek!