Wednesday, January 27, 2010

sahabat2...

hahaha..
klaka la weyh..
ko yg g trase tu wt ape bodo??
ishhh3...
aku post blog yg psl perangai kwn2 aku tu,
utk sume kwn2 aku..
bkn ko sorg je yg cmtu..
rmai ag..
mmg rmai.. [lbey dri 1pn rmai kn??:)]
so ko xprlu nk trase2 wlpn mmg btul ko pn same jerk!..
wakakka...
wt pe aku nk keep in touch ngn org yg skali skale je keep in touch ngn aku??
yg skali skale je tego aku kt fb..ms..bla..bla...
yg skali skale cntct aku..bla...bla..bla..
buang mase je/..

*again, tlg jgn gne ayt korg dh brcpl ok! fuck gile ayt tu..

*again, tlg jgn gne ayt korg bz! sumpah fuck ayt ni.. -aku bole je cntct korg..pdhal aku ag bz dr korg..

*again, tlg jgn gne ayt, "aku xcm ko dzul, ko gune bill..aku pkai prepaid je".. benci gile ayt ni..

*so korang pk la sendiri..

2 comments:

our stori mori *_* said...

xaxa cakap ; da lama tak tengok hp nud kua nama dzul.
hahahahaha
<<tibe2

cengkerangcipot said...

alamakk..
dlu aku cll sbb aku slalu park moto
kat bangsar umah abg aku tu..
skang ni aku da grak sndri nek moto
trus g subang..
hihihi..
sory nud,..
huuuu