Tuesday, January 19, 2010

rojak!! abc!!

haa apsal ngn title aku tu??!
act byk sbenanye cite aku yg tertungguh ni..
so post ni aku nk campor kn sume tu cam rojak la kn..
hohoho...
so rajen2kn diri anda utk mmbace ye..

sume nye mgu lpas

ok 1st, aku xingt la ari ape kn..
tp aritu aku tringat kat sume kwn2 aku..
dorg skang ni sume senyap..
apsal weyh korang cm sial???
(ni blog aku so aku berhak nk maki2)
dari dlu smpai skang, just only aku yg mencari @ mengcontct membe..
apsal??
korg bz sgt??
bz babi ape??
aku ni ag la bz tp aku still cntct2 korg..
korg ade?
klau korg ade kat luar KL skali pn, ble korg balek cni ade korg cntct aku??
apsal msti aku yg cntct??
aku nk silaturrahim ni berkekalan..
tp korang ade harap cmtu?
ckp kat mulot je la sial..
ade yg cll @ cntct aku ble bnde tu ade kepentingan utk korg..
ade..mmg mbe aku ade yg cmtu..
tym nk mntk tlg, bru nk cntct..
aku da paham sgt dh..
tp korg xrse tu cm sial ke??
antare alasan korg de pasangan??
pegi la mati.. belom tentu kawen lagi..
aku bkn kat luar KL pn.. aku still kat KL..
kat tanah lahirnye aku, mak bpak aku, atok nenek aku..
ssh ke nk cntct aku?
cam sial..

ni pun mgu lepas jgk

mengalir air mate aku kat dpn bpak aku..
aku xdpt thn..
(abestu xkn aku nk nges dpn awek aku plak.. aku ade plak
ke awek2 ni?? single kot)
act tym tu aku de hajat nk talk ngn bpak aku..
aftr talk tu stndrd la kene cramah2 dlu..
nk plak aku ni ank yg last..
so terpakse gak aku wat luahan aty kat bpak aku..
aku xdpt thn ngn situasi yg aku hadapi
so aku cite la..
tu yg hujan tu,..
huhuhu..
ape hajat yg aku talk kt bpak aku tu?
korg nk tau?
tgu je la nnt aku gtau eh..

pon mgu lpas jgk

ok yg ni agk jiwang sket..
act 15hb pukol 6.20ptg baru ni da genap setahun da aku single..
aku agk xprcaye dpt brthn ni..
bese aku mmg xbole punye la..
msti kne de gurl..
tp si mamat areeb ni yg cabar aku so aku pn brthn la single staon..
ok skang nk cite psl gurl plak..
aku mmg de minat yg sorg ni..
post yg lpas aku de ckp sket psl die..
tp kn, knpe die cm xnk bg respon eh?
seyes aku mmg syg kt die..
b4 ni die pnh ckp yg die lom sedia ag..
aku trime ayt tu tp atlst ade la respon..
respon yg aku mksudkn still keep in touch ngn aku..
tp xde pon..
aku mmg klau boleh nk sgt2 ngn die tp
klau cmni, seyes aku da mls..
tp aku still kne jmpe die sbb nk bg brg yg aku bli kat
cameron aritu..
aku da jnji nk bg so aku akn tetap bg kat die..
skang ni die da xcntct aku ..
xingt da bpe ari xcntct..
xpelah..
aku trime je..



2 comments:

our stori mori *_* said...

nud; kawan mmg camtu weh, susah nk cntct2.
alsan busy dan terus busy

cengkerangcipot said...

tu r cite die..
aku plg fuck ngn alasan cmtu dow..