Tuesday, January 19, 2010

bday party khalaf rafi'uddin

kwn2..
19hb dec aritu de bday party khalaf ni ha..
yg gmba dak kechik ni..
umo die baru setaon..
mak die a.k.a. kak rozi ni suh aku amek gmba..
mulenye just suh snap je n bg sftcopy(cd),
ale2 die suh edit n msk album skali..
so aku mntk cas rm200..
mule2 akak ni kate nape mhal sgt?
so aku explain la kn..
kos nk cuci gmba plus album plus frame total da rm100..
upah ag..
so ag rm100 tu utk upah..
upah bkn utk aku sorg..
50 utk aku, 50 utk tukang edit, abg areeb kite ni ha..
die edit bgus.. aku ske..(ko jgn bangge sgt ok? hahaha)
die plak kat melake kot..
jauh tu nk g anta gmba g melake tu..
ishh3...
klau di ikotkn mmg la xcukup upah tu tp kitorg
ni maseh baru kn..
maseh mencari lobang2..
bese la tu..
so ni la hasil yg aku snap n yg di edit oleh areeb tu..



ni gamba aku letak kat frame..
saiz nye 8 x 12"..
lawa kn editing ni??
huhu


tym mlm tu, si khalaf ni sgt la sporting kot..
die sgt sempot utk bergamba..
ske gile..
ni mak die..

"walaupon rupa mu tidak ku kenal, tatapi
lobang idongmu tatap menjadi pojaan hatiku!"
hahaha..
tgk la lobang idong die..
ishhh3

haa tgk la tu aksi2 die..
ish3..
soo ni je la yg dpt aku uploadkn..
lpas ni de project bru..
aku kne amek gmba event aqiqah kat bangi lak..
wish me luck beb

7 comments:

aRe_ReEb said...

wei2.....bangge siotttt..seluar aku dah koyak dah nie....heheeee thnx bro.... anyway ....jom lh join gengblogger.com .....pas2 g tachap ko punyer blog..baru market tinggi sikit..mne lah tau ader yg bermint ngn perkhidmatan kiter heheee

cengkerangcipot said...

ahh ko xyah nk bangge2..
sepak nk??
hahaha
ape ade ngn geng tu beb??
hahhaa...
aku skang ni tgu org invite aku secare rasmi
kat areebphotography tu..
da la pkai gmba2 tu..
pastu xreti nk ajk aku..
ape punye bdak la die tu..
hahahha

our stori mori *_* said...

nud; cantik cantik, yg gambar diframekan tu cantik:)

cengkerangcipot said...

hehehe..
thx nud! :)

aRe_ReEb said...

lah wak lu....dah tajuk blog pon areebphotography..hahhahahahaha
klo nk satu,buat lah dzul photogpraphy jugak..hahahahha

btw..photogrphy is not only 4 snap da pic..itz all about a pic...so photography is snap,editing,tacaping(ader ker pekataan nie)dll;.....

cengkerangcipot said...

benci gile ayat..

aRe_ReEb said...

hahahhahahhahaha