Thursday, December 24, 2009

repair hp ayah!




..alat2 yg aku gune..


..tym dah baraikan hp ayh..


..dah siap..



wah penat2..
smalam g keje kol9..
kt opis byk btol keje..
keje aku da brtmbah..
1)repair pc cust..
2)install softwre free radius A3 srver
3)jadi admin utk www.my1stop.com.my (new job)

letey dow.. lunch pn kol 3lbey..adeshh..
blk keje trus g kmpung subang g jmpe mbe abg aku..
de hal.. after tu trus blk bgsar amek moto then cabut blk
gombak.. tym tu da kol 8.15..
blk je trus g kdai hp kat plaza idaman tu jmpe mbe aku..
act aku nk mntk tlg die baraikan hp bapak aku..
hp bpak aku msk lgkang.. aku xreti nk bukak so aku mntk tlg la
die.. nme die Tan Sun Kiet..senior skola aku dlu..
da setel tu g jmpe mbe aku tyra kat kdai die lak..
then g msjid area kariah aku nk g amek cntct org yg
suh wat website utk msjid tu.. abg aku nk buatkan website tu..
tu yg die suh aku amek cntct dorg tu..
pastu2 aku grak g umah areeb lak..g lpak kdai kt umah die jap
smbil dscus psl gmba kawen yg aku snap aritu..xsetel ag but dh 80% siap la..
mkn2 skali la..lapa kot.. then smbung kat umah die lak..
dahtu aku cau balik tp tu pn xsetel ag.. si areeb yg setelkn..
smpai je umah, aku g keringkan hp bpak aku yg dh barai tu..
keringkn pkai hair dryer.. gile kn bising mlm2 ngn bnde alah tu..
aku buat smpai puas aty..hohoho..then trus psg n on kn blk..
hopefully hp ni sehat spt sediakala..hihihi..
letey2 dow..
ble la keje2 ni sume nk setel eh??

p/s: "Ya Allah, bantulah serta permudahkanlah pekerjaan hamba mu ini.. Aminn...."

.....end!.....

No comments: