Tuesday, December 1, 2009

Raye Haji!

wahh2..
kali ni aku xde mood nk snap photo raye aji..
mls kot..
utk raye ni cm bese la aku kn da cam ank dare yg xde dare,..
sume keje aku wat..mls nk cite sume but korg caye je lah eh..
then, rajen punye rajen punye rajen, smpai ptg raye tu,
aku g pnskn kuah soto.. ade tetamu dtg kn..
aku pnskn kt dlm periuk(kace) kat ats dapor gas la kn..
then aku tgu kuah tu panas(mengglegak)..
tgu punye tgu punye tgu.....
POMMMM!!!!!!!
periuk kace tu pecah!!! korg tau kn about tindakan refleks??
klau tau bgus la.. so tindakan refleks aku, aku lari..
hahahha... then aku g blk kt dapur tu g off kn gas dlu..haha..
gile beb.. naseb baek periuk tu pecah xkene kt mate aku..
just kene kat kaki aku je.. so luke gak r beb..
jalan pn tengkot2.. wahh gile punye pengalaman beb..
pastu mak aku komen; "alaa xpe la dah pecah nk buat camne..
sape ag yg nk pecahkan kn"..hahaha
siot ye mak aku..hahaha

8 comments:

our stori mori *_* said...

nud kate;gelimat pulak tgk kaki ko tu.eiiuw

cengkerangcipot said...

hahaha.. saza xnk kate lak ke?

our stori mori *_* said...

nud membalas; saza busyy. harworking la katekan :D

cengkerangcipot said...

hohohoho..
bgus2..
keje tanpa gaji merupakan suatu keikhlasan!..
hahahha

our stori mori *_* said...

nud menjawab; tau xpe.saza mmg ikhlas orang nye,
apehal aku memuji benar saza ni

cengkerangcipot said...

hahaha..
aku trase ingin percaye..

our stori mori *_* said...

saza cakap ; umpat aku lg.aish,org glamer le katekan...hahahahah

cengkerangcipot said...

ahh ko..
tampa mau?
hoho