Thursday, December 24, 2009

Black & White Photography Contest

salam kawan2..
kali ni aku nk try join contest plak..
sje je ske2 weyh..
hehe..
nk tau lbey lnjut??
klik2
http://thecamerajunkie.blogspot.com/2009/12/black-white-photography-contest.html



ni syarat2nye ok..
  • create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)
  • upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. i repeat, only ONE. kalau korang upload banyak-banyak bermakna entry anda tidak dikira. saya tidak akan pilih salah satu ke apa ke sebab dah jelas lagi bersuluh perkataan ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF.
  • copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)
  • this contest ends on 31st December 2009. 25th December 2009


  • haa ni la pic yg aku pertaruhkan tu..
    hohoho..




    ni pic aku amek mse g kat rantai art 2009 kat red bungalow..
    haa yg kat blakang aku tu actually pic2 yg dorg cuci
    n tampal kat dinding..
    gile sempoi n lawa dow..

    last skali, klau de rezeki ley la menang contest ni..
    klau xde rezeki di sini, mgkin kat tempat laen..
    kan Allah dah tetapkan..
    ...end!...

    4 comments:

    enuLwanie said...

    ko pun join contest ni?
    hebatlah..gud luck!
    dh lama xdtg blog ko..sori sbb mengabaikan ko.
    hihihihi

    cengkerangcipot said...

    haha..
    ko mmg..
    aku nk tacing r cmni..
    wakakaka...

    our stori mori *_* said...

    nud; x lawa gambar tu.aku berlaku jujur

    cengkerangcipot said...

    sialan kamu..hoho