Monday, November 9, 2009

tempat practical baru!!!


korang da bce post aku yg kt bwh tu??
klau blom, g la bce dlu.. post yg ni adlh kesinambungan
post yg bwh tu phm..
ok lets story mori beb.. name tempat practcl yg bru aku,
CARWIN SOLUTION kat usj sane tuh..
name bos baru aku, DZULFADHLI ZAINAL ABIDIN..
name aku pulak, DZULHAZRY ZAINAL ABIDIN..
so korg sume da phm lom ni?? ke lembap ag??
hahaha..
ni cmpny abg aku la weyh.. aku trnfer cni sbb bos lme tu cam?? BABI!!
wakakaka...
bez r gak keje kt cni.. bter than cilakak netlynx solution tu..haha..
b4 dat, pic kt ats tu yg ngh pegang payung tu la abg aku a.k.a. bos bru aku..
aku masok keje opis bru ni ari kamis lepas.. aku g nek moto je(kete da xde kn)..
pastu ari jumaat lak opis ni mmg cuti.. mean cuti jumaat sabtu n ahad..
hohohoho..
ari jumaat yg cuti tu aku kne g low yat bli brg utk opis tu..
bli keybrd, mouse, pci card, ap lynxsys.. aku g bli ngn fadh..
tadi plak aku g keje awl.. kol 7.50 da terpacak kt uma abg aku
kat bangsar tu(dkt ngn menare TM).. aku park moto kt ctu then
grak nek kete ngn abg aku g opis.. arini aku setup wireless kat opis tu..
pastu aku psg pc.. sbb nnt pc tu aku nk wt jd kn server..blk td lak kol 5lbey gak r..
ujan lak tu..smpai bgsar aku capai moto trus blk umh.. ngn sarong bju n suar ujan nye..
wakakaka.. da cm org nk g bulan da..haha..
esk g keje cm bese..
huuuu.. syg bos baru!! lallallalla

No comments: