Monday, November 9, 2009

last day practical!!




hey kwn2.. act byk gile cite yg aku kompol yg aku pendem dlm otak
ni ha.. tp d sebabkn xde mse so aku xupdate blog ni..
klau korg nk tau, aku da tuka tmpat practcl weyh..
soklan korg mesti apsal ko tuka?? jwapan die: bos cam babi!
ok yg ni aku huraikan..hehe.. everydy aku kne tgu bos
aku smpai lbey kurg 30min ke sejam ke 2jam utk msk ke opis..
so utk tgu tu aku kne menapak kt luar opis.. pnh aku tgu
bos sejam, ngn saket perot ag.. hrpn kt ati nk bos cepat smpai..
sejam pastu bos aku cll n suh aku off aritu.. alasan die, "aku xdpt msk
opis arini dzul, aku de keje luar..ko off la".. xke babi tu nmenye..
aku da tgu punye la lme ale2 die ckp cmtu..mmg sial..
so aku da discuss ngn parent n my coordinator utk prctcl ni, nme die
Pn Shamini a/p sachinathan.. aku da decide nk kluar dr tmpt
prctcl tu n cri tmpt laen.. so coordinator aku tu bg green lite utk
aku tuka tmpt.. so ari yg aku tgu2 nk cau dr tmpt lme (NETLYNX SOLUTION)
dah pn tibe.. aritu ari selase.. aku msk opis n aku siap kn report aku..
surat letak jawatn aku da siap print da pn.. aku buat 2jenis surat..
nnt korg tgk la ye..huhuhu.. so lpas da siap report tu aku pn on9 la nk buang2 mse
smpai tym lunch.. aku de tnjuk die report aku tu tp die xlayan sbb bz..
pastu aku selit kn skali surat letak jawatn tu skali.. pastu da kol1 aku pn bgn
n silangkn beg camera aku tu then aku ckp:
"bang, sye nk g mkn ni" - aku
"ok" - bos babi
"ni sye de surat nk bg kt abg" - aku
aku pn tnjuk la surat letak jawatan tu..pastu die mntk report
aku sbb nk sain.. pastu korg nk tau die ckp ape???????
die ckp, "ok dh" - bos babi..
ko bayang kn la beb.. aku ni cm langsung xdihargai..
aku nk belah pn die just ckp cmtu je.. atlst tnye la knpe ko nk blah dzul..
ape mslh keje kt cni dzul.. aku kecik aty pn ade..bengang pn ade.. saket aty ade..
nk tumbok die pn ade bai.. last2 aku da kms brg2 aku aku pn cau.. die da siap
tgu kt pintu ag tlg bkk kn pintu..babibabibabibabibabi!!!!!!
lpas tu trus aku cll SAM!!, ATIE!!, (klau xsilap aku aku cll NAD skali..lupe dh)..
aku cll dorg sbb nk lepas geram.. babibabibabibabi!!!!!
so lpas aku diperlakukn spt org xde prasaan tu, aku pn cau blk umah sewe..
esok nye rabu aku cuti..konon nk tenteram kn diri la kn.. pastu ari kamis tu
bru aku msk keje kt tmpt bru..

4 comments:

our stori mori *_* said...

saza nak cakap : banyak nye babi bersepah kat ats tu..syuh! syuh!

cengkerangcipot said...

penternak babi yg hebat kate puan jammy..

our stori mori *_* said...

nud kate; sikit aje name mak naik nyah.nyampahhh haha

cengkerangcipot said...

haha..
ok r tu..
hehehe