Wednesday, October 14, 2009

2nd day n 3rd day!

second day aku dtg opis..sje je la dtg lmbt sket sbb aku yg 1st day dtg awl gile babi..
lmbt2 pn berdesup gak r turbo aku tuh.. smpai2 trus rushing g nek lift..
tym ngh rush tu bos aku tipon..aku xagkat pn.. aku rse ni msti nk tnye aku kt mne nih..
so smpai je opis tgkat 4, opis aku xbkk ag..alaa bodo nye la haii..
pastu aku cll bos, bos suh trun bwh tlg die agkat brg.. ok la aku tlg..
pastu msk2 trus on pc kat meja aku.. bos suh aku bce mamakspot.blogspot.com
katenye bnde tu bgus.. so aku bce r ag kn.. pastu2 tetibe bos ckp ko bce then
ko phm kn eh..esok kite wat hotspot tu..gile ko.. trus aku bce balik btul2..
carik mklumat2 sume.. donlot2 softwre sume.. siap mntk tlg ahmad kry yg gimok tu ag
suh dtg umh aku n tlg..hahaha.. research2 pastu da ok kot.. nk wt server ni kne gune
OS linux..aku mne pnh blaja binatg tu baii..
tp xpe kry ade.. so mlm tu die dtg tlg.. ngn die skali xphm.. wakakaka....
konklusinye aku xwat pn..hahaha..

so ni hari ke3 aku keje cni.. pgi td ujan..kol3 pgi kot.. tdo berteman lak.. haha..
bgn2 pn mls je nk g keje.. gagahkn jgk kudrat ni.. bgn g mndi g siap.. g anta sorg
tu kt kl dlu then bru g keje.. jln jem mse g kl tu.. adoii.. kat mulot ashik maki2 je kot..
bosan la jem hari2.. so aku da lmbt g keje.. adoii.. laju ag laju..
tekan minyak ag tekan... turbo aku berderum2 di jalanan..huhu.. smpai opis kol 10.15..
so aku bajet bos da smpai.. klau xpn aku ley bkk pintu sbb aku da de kunci opis..
smpai je opis still kunci..bos xdtg ag.. so aku pn try bkk kunci pintu tu,,
alee2 xley bkk gak.. adoiii.. nk call bos mls.. so aku tggu je r smpai kol 11..
kol 11 bru masuk keje?? gempak kn? wakakaa.. msk je cm bese on pc dlu..
pastu smbg bce psl mamakspot tu.. bos kate nk wat arini tp xde pon.. bgus gak..
aku pn bkn nye tau pn dow.. yg kat mamakspot.blogspot.com tu pn org tu
buat hotspot tu dlm mse 2bulan.. xkn la aku ley buat dlm kurang sehari.. gile tuh..
so mmg xjd wat sbb bos senyap je.. aku pn trus kn stdy aku.. msk keje kol 11, kol 1 kuar
blk g mkn.. mate lak da kuyu je.. siot.. pastu aku msk blk after lunch kol 2.15..
kpale aku da tersenggut2 da td.. da lelap jap.. bos xnmpk..hhahha...
pastu bos trun bwh jap jmpe client die.. aku pn on ym sume..
wakaka.. bos nek balik ats.. die lpak2 jap then de org call kate nk jmpe..
so die kms brg nk g jmpe org tu then trus blk umah la tu..
umah die kat rawang kot..jauhh2.. so tinggal la aku sorg2 kat cni..
haiiyakk.. ni aku nk tdo jap sementare nk tgu staff areep smpai.. die keje ptg smpai mlm..
wahh penat dow menaip.. penat bce2 ni stdy2 ni..haiiyakk..
k la sume..caucindol..

No comments: