Monday, October 12, 2009

1st day practical!!

salam sume..

pagi td aku bgn kol 6.33 pagi.. gempak kn?
tu pn si joe yg kejut aku ngn dak2 umah yg laen..
die tym tu nk grak g keje dh.. ag gempak.. ye la kn,
die keje kat menare rebung TM tu ha.. jauhhh baii..
aku grak dr umh sewe kol 7.30.. kire awal gak r tu kn..
tu pn sbb aku tkt jln jem kat jln genting klang tu.. tp xde pn jem
so aku smpai kol 7.45.. g usya opis, opis xbkk ag so aku decide utk g
bekfes dlu la kn.. after bekfes aku g bayo tiket park kete.. byr 50sen utk
sejam.. dr kol 8.35 smpai kol 9.35am.. pastu aku usya opis still xbkk ag..
so dkt2 kol 9.35 tu, aku pn g la topup tiket park kete tu,.. aku topup byk gak r kn..
pastu aku nk letak kat kete leh plak tiket tu jatuh kat celah2 dashboard tu.. adoii..
bazir2.. so aku pn g la wt skali ag.. haiiyakkk..
aku da jd cm org gile da dow kat ctu.. 2jam tgu kosong je kot..
alee2 aku kol abg yusmizan tu otw dtg opis.. lega aku..
so smpai je die suh bwk kn brg jap.. die bru beli brg2 utk wireless..
aku pn bwk je la kn.. dak bru la kate kn..
pastu msk je trus die suh aku setting router yg die bru beli..hohoho..
agak cemas la beb/.. pastu2 aku wat la.. tp xleh..
pelik2.. ingtkn kot2 aku yg salah ke.. pastu die try gak wat tp still xleh gak..
then die suh aku restart kn modem tu.. after tu bru lehh..
haishh modem nye psl rupenye..
pastu da setel aku on google then stdy psl wireless.. aku ni bkn pndai sgt pn dow..
xkn nk wt2 tau lak.. naye je.. pastu die suh aku bkk blog mamakspot..
ade psl wireless.. yg tu mnarek r kn.. siap de tutorial ag.. bez2..
pastu aku da mule bosan..hahaha.. dpt rest utk lunch aku lari g balik umah
nek kete turbo aku tuh.. pas mkn dtg blk.. ag skali opis tutup..adoii..
aku cll brader tu die kate die de meeting.. n aku kne tggu staff laen dtg..ok aku
tgu je la,.. naseb bek xlme dow.. then staff ni name die areeb(aku xtau cmne ejaan die)
dtg ngn adek gurl die plak..adehh.. tp xpe lh.. ni aku nk try boak2 ngn adek die lak..
si areeb ni senyap je dow.. takot lak aku.. pendiam kot..
lpas ni aku xtau nk wt ape dh..
hohoho.. hope dpt blk awl la.. blk kang aku nk g open ous umah eima adek aku tu lak..
xpe2 mkn punye psl kn...
k lah.. cau dlu..
daaa

1 comment:

aRe_ReEb said...

wei apesl staf 2 nme dier mc aku..klo bunyi same pon jgn lah eje mcm nme aku..nme aku satu dlm dunie tau