Wednesday, September 30, 2009

maxis ohh maxis!!

pgi td aku bgn.. xde pagi sgt pn..
kol 10 lbey gak kot.. aku bgn trus on9..
aku on cimbclicks ngn tujuan nk bayo bil maxis aku..
so aku pn bayo la.. but tym nk submit tu(aku bayo online),
aku tgk surat bil aku tu, no acc aku laen.. so aku pn updated la yg bru..
ngn bangge n tegap nye aku pn submit la bayaran sebyk 100hengget..
so aku pn ttup la pc akuh tuh.. aku pn g mndi2 n siap nk g tlg si kry (abg perot)
tu g cri kayu.. utk keje project die tu.. tlg2 je..
so hp maxis aku still xley pkai ag wlpn da bayo.. so ptg tu aku pn brhajat nk cll
maxis cntr.. b4 cll aku tgk blk surat bill maxis tu.. YA ALLAH... aku slh bayo..
aku byr kn bil hp abg aku..bodo nye lahai.. no abg aku tu plak dh terminated..
adoii.. so aku cll gak maxis cntr ckp psl tu.. die kate ok.. die tlg wt kn..
kirenye 100hengget tu ley byr utk aku balik la.. tp mkn mase selame 2mgu..
babi ape dow.. siot tol.. penat la aku nk tgu cmni.. kne la gne no clcm ni.. adehh..
tp aku rse de hikmah di sebalik kejadian tuh..
n aku rse da dpt da hikmah tu..
tunggu ye.. aku cite kang...

No comments: