Wednesday, September 2, 2009

kembali!

ni aku bru rase nk taip2 balik setelah sekian lme menyepi..
aku mls la dol..

dh2 ni aku nk cite psl sorg mamat yg slalu dok merempat kt
umah sewe aku ni.. aku xpnh nk kaco klau dak2 umh aku ni
men tenet..i mean kaco modem r sbb ade 4 port je moden tu..
ni bile tym aku nga on9, ade je yg kaco.. ni mamat yg ske merempat ni
ngh kemas umh aku..so die terusik modem aku so aku terDC.. bengang r
bai.. atlst ckp r sket nk kms umh aku so aku ley la phm klau2 aku terDC
tu.. ni xde.. ko kms umah aku sbb pe?? ikhlas ke nk perhatian??
da la umh aku ni ko jdkn tmpat tdo free.. pastu jd port ko mkn tym pose2 ni..
mmg la kitorg pn bujang tp hormat r sket kt kitorg as tuan umah..
mntang2 ko tue ingt kitorg je yg kne hormat ko..
da la slalu lpak sini..pastu pnjam2 moto dak2 umah aku ni..mmg dorg xbising
direct tp aku tau r bai dorg bising gak.. ni mamat tu ngh isap rokok winston die tuh..
bai2, mamat yg rapat ngn die skang ni pn aku xtau nk ckp pe dh..
asyik ikut je ckp si tue tuh.. mengglabah je.. pastu aritu die xsehat.. then tnye aku de
ubt x.. aku bg r ubt saket pale ngn panadol skali.. ubt tu dh abes pn die
sumbat bekas ubt tu dlm laci aku.. xke cm sial.. pk la babi.. ko tu da tue..
tnjuk contoh yg baek sket kt adek2 ko ni..cam sial perangai..
haishhh.. menambah dose aku je tym pose2 ni.. penat la dow nk saba2 ni..
k lah.. aku out dlu.. da msk zuhor ni..

No comments: