Tuesday, May 26, 2009

mane fazlinda??

salam..
aku rse mlm ni nk luahkn semua la..hihihi..
gurl ni korg msti da knal kn..die ni angah aku..
nme die fazlinda bt razali..
ermm..
aku nk ckp sket la psl die ni..tp tu r..
nk sebak dh ni.. aku sgt3 rpt ngn die..
dr zaman skolah ag.. tp skang die makin lme
makin brubah dh..aku pndek kn cite la ye..
2hb mei aritu aku g jmput die kt ukm bangi..
blk tu ktorg g jln2 oyeh2 kt one utama..
besh je dpt spent time ngn die, ngn adek die,
ngn along die ngn bf along die..mmg besh..
lps tu kitorg blk la umah kn..
after tu kitorg ade gak la kuar jln2 dkt sni je..
kitorg g jj setiawgse la jln2..

then after tu,die lgsg xcntct aku dh..aku ni seyes la
aku slalu cntct die..aku syg die.. sbb die da cm family
aku da.. terlalu rapat.. bile die da xcntct2 aku, aku da mule berfikir dh.. knpe ngn die
ni??.. xkn aku je yg nk cntct die.. xkn aku je yg nk dtg umh die.. xkn aku je yg nk 
keep in touch ngn die tp die cm xkeep in touch ngn aku.. aku prasan sume tu beb..
die da la ngah cuti sem xkn la xley nk cntct aku.. tp aritu die de on ym.. aku mls nk tego die..
tp die yg start tego aku so aku layan la kjap.. aku ckp la yg die tu da
xnk cntct2 aku da.. abes je jmpe aritu trus jd cmni.. tp die kate die
nga praktikal..mule2 aku cm nk lega la tp aku pk blk, xkn la praktikal pn xley nk
msg2 aku..xkn la xley nk cll2 aku..aku tau ade laki mnt kt die..die pnh cite aritu..
tp tu aku xkesah sgt pn wlpn ade gak yg trase sbenanye..tp knape die wt aku cmni??
kite rapat kn dr zaman skola?? knape ko cm ignore aku angah?? klau aku de
wt slh tlg gtau.. klau ko xley nk trime aku as ur besfrenz ag, tlg gtau aku..
ko wt aku menanges ko tau x.. dlu, ko la tmpt aku utk mengadu ko tau kn..
skang aku da xde tmpt nk ngadu da.. ko kate ko bz la.. aku ni idop sorg beb..
aku plak single..bkn snang nk cr kwn yg btul2 ley jd beshfrenz cm ko..
tp ko plak nk ilangkn dri dr aku.. arghhh.. aku perlukn teman ko tau x..
mgkin ko xmengerti sume ni sbb ko xtau or mgkin ko sje2 wt xtau..
nth la..

No comments: