Wednesday, May 20, 2009

hari yg syahdu

salam kawan2..

arini aku nk cite sket la kn..tp m byk je kot..
act skang ni aku da start sem bru..sem6..
arini xde klas..ari rabu cuti..ari sbtu lak klas full..
siot kn..

kwn2, arini aku teramat sgt lah sayu jerk..arini sgtlh jiwang
mood aku..firstly pg td my ex dtg amek bear yg die bg kt aku aritu..
cm sdey gak r..seyesly.. tp nk wt cmne kn..da die nk blk..
so aku bg je la..die dtg amek bear then trus balik..
xde borak2 pn.. pastu aku g mnum pg sorg2..
sayu gile arini..pas mnum aku msk umah..
on9...
pastu gurl sorg ni on9 lak..die ni aku syg sgt2..
aku da cop da die ni..aku jnji nk cpl ngn die..
die lawa sgt..comeyl jerk.. tp aku xdpt trime keadaan die..
mule2 je aku dpt trime..
die trlalu ssh utk brmsg2 ni..trlalu ssh utk jwb call aku..
sbb family die.. so mule2 aku mmg xkesah n thn je..
klau aku dpt cll die je, aku lpas rndu sgt2..

tp bile da lme2, aku dh trlmpau dahagekn kaseh syg
dr seorg kekaseh..aku bkn xnk cpl ngn die, tp aku nk jmpe
die face to face dlu bru ley cpl.. die kat seremban..
so kne la tke time.. ble aku trlalu syg, aku jd dh xley thn
ngn keadaan die.. aku dh xley trime die cmtu..
bodoh aku..padahal die oke je..
so td aku try explain kt die..tp die xrply..
smbil2 tu aku bkk page die.. ade lagu RAMA BAND-saat terindah..
syahdu gile..aku nges dgr lagu tu..
die mcm tujukn lagu tu utk aku..sdey sgt2..

klau die bace blog aku ni, aku nk die tau yg aku syg die sgt2..
aku rndu die sgt2..aku mntk maaf sgt2 kt die
sbb wt die cmni..mungkin tiade harapan utk brsame
tp aku mgharapkan die memaafkn kesilapan aku tu..
sory again emilna erina.. :(

No comments: